search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:23
MENU CLOSE

H Ξένια των REC «σφάζει» τους πρώην συμπαίκτες της: «Γι’ αυτό έφυγα από το group του Survivor στο Viber» (Video)

14.04.2018 13:43
H Ξένια των REC «σφάζει» τους πρώην συμπαίκτες της: «Γι’ αυτό έφυγα από το group του Survivor στο Viber» (Video) - Media

 

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκαν το πρωινό του Σαββάτου οι REC.

Η Ξένια δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για την εμπειρία της στο Survivor αλλά και για τις σχέσεις που διατηρεί σήμερα με τους πρώην συμπαίκτες της, με την απάντησή της… να «καίει»!

Η frontwoman του δημοφιλές group παραδέχτηκε πως μόνο την Κατερίνα Δαλάκα θεωρεί φίλη της, σχολιάζοντας πως ανυπομονεί να τη δει μετά το τέλος του παιχνιδιού, ρίχνοντας παράλληλα τα βέλη της προς… άλλες συμπαίκτριές της.

Η ίδια, παραδέχτηκε πως έφυγε από την ομάδα του Viber η οποία δημιουργήθηκε μετά την αποχώρηση του πρώτου Διάσημου από το παιχνίδι και στην οποία μπάινει κάθε celebrity παίκτης που εγκαταλείπει τον Άγιο Δομήνικο.

Ο λόγος; Η Ξένια σχολίασε μεταξύ άλλων:

«Αποφάσισα να κρατήσω προσωπικές σχέσεις με τους ανθρώπους που είχα έρθει κοντά. Απλά δεν ήθελα να είμαι εκεί».

Και αυτά τα λόγια δεν ήταν τα μοναδικά που καθιστούν σαφές πως η Ξένια έχει πολλά παράπονα από κάποιες άλλες… πρώην φίλες της.

 

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:22