search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:45
MENU CLOSE

Το μήνυμα του Πρίγκιπα Κάρολου για την επίσκεψή του στην Ελλάδα: «Γιορτή» για την Ελληνοβρετανική φιλία

14.04.2018 14:25
Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης φωτογραφίζει (ξανά) ολόγυμνη τη σύντροφό του Μαίρη Συνατσάκη! - Media

 

Γιορτή για την ελληνοβρετανική φιλία χαρακτήρισε ο Πρίγκιπας Κάρολος την επίσκεψή του στην Ελλάδα, το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου, με τη Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα.

Στο λογαριασμό του παλατιού στο twitter, ο Κάρολος επισήμανε: «Η επίσκεψη στην Ελλάδα θα είναι μια γιορτή για την μακρά συνεργασία με την Ελλάδα σε ναυτικό και στρατιωτικό επίπεδο, αλλά και για την νέα ευκαιρία για συνεργασία στην εκπαίδευση και στον τομέα της φιλανθρωπίας». 

Συνόδεψε μάλιστα την ανάρτησή τουμε μια φωτογραφία από το παλάτι της Κνωσσού.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης

Η επίσκεψη του Καρόλου και της Καμίλα στην Ελλάδα θα ξεκινήσει με την κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και θα συνεχιστεί με επίσημο δείπνο στο προεδρικό Μέγαρο. 

Όπως αναφέρει το STAR, την επόμενη ημέρα ο πρίγκιπας της Ουαλίας θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο και στη συνέχεια μαζί με την Καμίλα θα καταθέσουν στεφάνι στο Πολεμικό Κοιμητήριο Φαλήρου. 

Στη συνέχεια ο Κάρολος θα επισκεφθεί και το «Αβέρωφ» και η Καμίλα το «Μουσείο Μπενάκη», καλεσμένη της συντρόφου του Πρωθυπουργού.

Στη συνέχεια αναμένεται να επισκεφθεί τη Μονή Καισαριανής, αλλά και κέντρο που προσφέρει βοήθεια σε γυναίκες που έχουν πέσει θύματα ενδοοικογενειακής βίας και σεξουαλικής κακοποίησης.

Ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν ότι η  επίσκεψη του πριγκιπικού ζεύγους στην Ελλάδα θα τελειώσει στις 11 Μάϊου, με τον τελευταίο τους προορισμό να είναι η Κρήτη.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:44