search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:58
MENU CLOSE

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Ο πατέρας μου δεν έχει κάτι να κρύψει – Aν είχε, θα τα έκανε και κρυφά

14.04.2018 16:57
Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίας Ελένη Λυκουρέζου μετά το δικαστήριο - Media

 

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Νατάσα Καλογρίδη πέρασαν μοναδικές στιγμές τις γιορτινές μέρες του Πάσχα σε ένα εξωτικό προορισμό – στις Μαλδίβες.

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μίλησε στο περιοδικό YOU και, μεταξύ των άλλων, αναφέρθηκε και στην σχέση του πατέρα της με την Νατάσα Καλογρίδη. 

«Θα ήταν εγωιστικό αν με ενοχλούσε. Ο χρόνος είναι σχετικός για τον καθένα και πότε νιώθει την ανάγκη να περάσει καλά. Τι πάει να πει 7 ή 5 μήνες; Ο πατέρας μου βιολογικά μπορεί να είναι μεγάλος, το λέει όμως η ψυχούλα του και η καρδιά του. Τον έβλεπα επτά μήνες μαραζωμένο, ζούσε και δεν ζούσε, περπατούσε με σκυμμένο κεφάλι μέσα στα νεύρα και τη μιζέρια, τον προτιμώ τώρα που είναι ευτυχισμένος», είπε χαρακτηριστικά. 

«Η Νατάσα είναι εκκεντρική μεν κοπέλα αλλά αληθινή. Από το να είχε μια δήθεν, καλύτερα με μία έξυπνη γυναίκα. Δεν ζούμε για τον κόσμο, στην οικογένεια μου δεν ζούσαμε ποτέ για τον κόσμο. Ο πατέρας μου δεν έχει κάτι να κρύψει, αν είχε θα τα έκανε και κρυφά. Δεν ντρεπόμαστε για τίποτα, δεν ντρέπομαι για τον πατέρα μου, δεν χρωστάμε σε κανένα και δεν μας νοιάζει τι λένε οι άλλοι, ζούμε για εμάς…», πρόσθεσε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43