search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:14
MENU CLOSE

Survivor: Τα δάκρυα της Φαρμάκη και ο σοκαριστικός τραυματισμός του Αγόρου (Video)

15.04.2018 08:21
Survivor: Τα δάκρυα της Φαρμάκη και ο σοκαριστικός τραυματισμός του Αγόρου  (Video) - Media

Πολύ δύσκολη μέρα για το reality επιβίωσης…

Με ένα αγώνισμα άνεσης επιστρέφει απόψε στις οθόνες μας το Survivor. Όμως, φαίνεται ότι θα δούμε ένα… δύσκολο επεισόδιο.

Στο τρέιλερ που παίζει ήδη, βλέπουμε αρχικά την Όλγα Φαρμάκη σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Η παίκτρια, πολύ πιεσμένη, αναφέρει στην κάμερα: «Τις τελευταίες μέρες είμαι αρκετά προβληματισμένη, σκέφτομαι διάφορα πράγματα. Το Survivor είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι που υπάρχει».

Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, ένα γεγονός «παγώνει» τους πάντες. Την ώρα που τρέχουν στον στίβο μάχης ο Νικόλας Αγόρου και ο Σώζων Παλαίστρος – Χάρος, μετά από ένα άλμα του Νικόλα στην πισίνα, ο παίκτης χτυπά και σφαδάζει από τον πόνο. Όλοι οι συμπαίκτες του σπεύδουν να τον βοηθήσουν και όλοι τον μεταφέρουν ξαπλωμένο εκτός αγωνιστικού χώρου για τις πρώτες βοήθειες. «Ο Νικόλας έχει τραυματιστεί. Ελπίζω πραγματικά να μην είναι τίποτα», λέει αγχωμένος ο Σάκης Τανιμανίδης.

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:14