search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:05
MENU CLOSE

Φουντώνει η κόντρα Γωγώς – Τζώρτζη ακόμα και εκτός Masterchef (Video)

15.04.2018 08:30
Φουντώνει η κόντρα Γωγώς – Τζώρτζη ακόμα και εκτός Masterchef (Video) - Media

 

Μπορεί οι δυο τους να έχουν πια αποχωρήσει από τον διαγωνισμό μαγειρικής, ωστόσο, η κόντρα τους καλά κρατεί και εκτός…

Ο λόγος για τη Γωγώ και τον Τζώρτζη που εξαπολύουν διάφορους χαρακτηρισμούς εκατέρωθεν, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την οξεία αντιπαράθεση που είχαν οι δυο τους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Η πρώην παίκτρια του MasterChef, Γωγώ Κωστάκη, μπήκε στην κουζίνα του Dot και μεταξύ άλλων μίλησε με τα… χειρότερα λόγια για τον Τζώρτζη Παπανικολάου.

«Δεν μετάνιωσα, δεν νομίζω ότι θα μετανιώσω ποτέ που το είπα. Ήταν κάτι που πίστευα. Αναφερόμουν σε χαρακτήρα, σε συμπεριφορά απέναντί μου, γιατί σίγουρα δεν είμαι της άποψης ότι πρέπει να είμαστε ομοφοβικοί. Αν χρησιμοποιούσα άλλες λέξεις δεν θα έβγαινε αυτό ακριβώς που ήθελα να πω. Επειδή ενεργώ πολύ αυθόρμητα, αυτό μου βγήκε εκείνη τη στιγμή, αυτό είπα και αυτό θα ξανάλεγα.

Η συμπεριφορά του Τζώρτζη είναι πολύ περίεργη, όπως όλοι μάλλον έχουν καταλάβει. Είναι απερίγραπτος, διπρόσωπος, ύπουλος και πονηρός.

Από τους κριτές, δεν θα συνεργαζόμουν με τον κ. Κοντιζά, αλλά ο μόνος λόγος γι’ αυτό είναι επειδή δεν είμαι πολύ κοντά σε αυτή την κουζίνα που κάνει, στην ασιατική.

Νικητής θα ήθελα να είναι ο Αργύρης, γιατί είναι καλός μάγειρας και έχει πολύ ωραίο χαρακτήρα» δήλωσε η Γωγώ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:04