search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:02
MENU CLOSE

Η «απάντηση» Παπανώτα στη Ραμόνα: Έτσι είναι οι σικ κυρίες που πέρασαν από τα playmate

15.04.2018 08:57
Παπανώτας: «Καλοπερνάνε τηλεοπτικά άνθρωποι χωρίς ταλέντο» - Media

 

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Δημήτρη Παπανώτα και τη Ραμόνα Βλαντή, όχι μόνο δεν δείχνει να καταλαγιάζει αλλά φουντώνει ακόμα περισσότερο. Μετά την εμφάνιση της νικήτριας του My Style Rocks στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη, όπου αποκάλυψε ότι θα κινηθεί νομικά κατά του δημοσιογράφου λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είναι τραγικό που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι», ο Δημήτρης Παπανώτας ξέσπασε μέσα από το facebook.

Η Ραμόνα Βλαντή κινείται νομικά εναντίον του Δημήτρη Παπανώτα! Αποχώρησε έξαλλη!

Στην πρώτη του ανάρτηση, ο Δημήτρης έγραψε: «Είναι τραγικό που υπάρχουμε!!!! Αποφάνθηκε η κυρία που δεν μας ξέρει και το μόνο που ξέρει για εμάς είναι ότι είμαστε τενεκέδες άδειοι!!!!! Το θράσος έχει όρια? Ναι! Ή βλακεία δεν έχει. Τα μπέρδεψε το κοριτσάκι…».

Λίγο μετά επανήλθε σε ακόμα πιο έντονο ύφος: «Έτσι είναι οι σικ κυρίες που πέρασαν από τα playmate! Ξέρουν να βρίζουν δημόσια. Δεν δέχονται όμως απάντηση… Είναι οι μόνες που δικαιούνται δια να ομιλούν! Οι υπόλοιποι τουμπεκί ψιλοκομμένο… Ρε α παράτα μας…».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15