search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:45
MENU CLOSE

«Σήμερα το πρωί βρήκαν τους γονείς του σμηναγού, Μπαλταδώρου στον τάφο μέσα στη λάσπη…» – Συγκλονίζει η θεία του (Video)

15.04.2018 12:24
Αντιπτέραρχος ο πιλότος Γιώργος Μπαλταδώρος 4 μήνες μετά τη συντριβή του Mirage - Media

 

Τραγικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο τελευταίο αντίο που είπαν φίλοι και συγγενείς στον άτυχο σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο.

Η θεία του σμηναγού, που έχασε τη ζωή του -την περασμένη Πέμπτη- ανοιχτά της Σκύρου, βυθίζοντας στο πένθος το πανελλήνιο, αποκάλυψε σε εκπομπή του epsilontv ότι το πρωί  βρήκαν τους γονείς του Γιώργου Μπαλταδώρου με ακουμπισμένα τα πρόσωπά τους πάνω στη λασπωμένη γη που έχει ταφεί το παιδί τους: «Οι γονείς είναι χάλια. Οι γονείς σήμερα στις 7 το πρωί ήταν στο νεκροταφείο. Πήγε ο αδερφός του πατέρα και τους βρήκε πάνω στον τάφο μες στη λάσπη. Είχε λάσπη ο τάφος και ήταν πάνω και…».

«Τώρα θα πάω πέρα, τι να τους πω; Τίποτα… Μια βουβαμάρα είναι μέσα στο σπίτι. Η μάνα είχε την μπλούζα μέχρι χθες αγκαλιά. Έχουν μια φωτογραφία στο τραπέζι, κάθονται ένας από εδώ, ένας από εκεί και κλαίνε. Δεν μπορούμε να τους πούμε τίποτα. Μην τους ξεχάσουν μόνο… Μην ξεχάσουν αυτή την οικογένεια, αυτά τα παιδάκια», πρόσθεσε, μιλώντας στην εκπομπή Αποκαλυπτικά. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:43