search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:03
MENU CLOSE

Αυτό το βραδινό σόου του ALPHA θα παρουσιάσει η Ελένη Μενεγάκη

15.04.2018 13:08
Αυτό το βραδινό σόου του ALPHA θα παρουσιάσει η Ελένη Μενεγάκη  - Media

 

Από το πρωινό στο μεσημεριανό και από το μεσημεριανό στην prime time η Ελένη Μενεγάκη!

Οι φήμες περί «μετακόμισής» της στη βραδινή ζώνη του ALPHA καλά κρατούν, καθώς πλέον το πρωινό με οικοδέσποινα την Ελένη δεν «τραβάει» καθόλου, με τα νούμερα να έχουν πέσει δραματικά.

Ως συνέπεια, οι χορηγοί αρνούνται να δώσουν τα χρηματικά ποσά του παρελθόντος, με το κανάλι της Κάντζας να δηλώνει αποφασισμένο να λάβει δραστικά μέτρα.

Έτσι, αποτελεί πλέον κοινό μυστικό πως οι ιθύνοντες προορίζουν την Ελένη για ένα νέο βραδινό πρόγραμμα με στοιχεία talent show, το οποίο μάλιστα δεν είναι καν σίγουρο αν θα προβάλλευται εβδομαδιαίως από τη νέα σεζόν.

Το πιο πιθανό είναι, η Μενεγάκη να «παίζει» μία φορά το δεκαπενθήμερο, με το κανάλι, όμως, να μην έχει επιβεβαιώσει όλα αυτά που ψιθυρίζονται στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια.

Το μόνο βέβαιο, είναι ότι είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο πως αυτή είναι η τελευταία σεζόν της παρουσιάστριας στην πρωινή ζώνη του ALPHA…

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:53