search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:39
MENU CLOSE

Καταδίωξη στην Εθνική Οδό για τον εντοπισμό διακινητή μεταναστών

15.04.2018 13:19
Η συμμορία που σκότωσε τον επιχειρηματία Σταματιάδη διέπραττε συστηματικά κλοπές σε 12 νομούς της Ελλάδας - Media

 

Δέκα μετανάστες από το Μπαγκλαντές, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς στην Πιερία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα ξημερώματα, επί της νέας εθνικής οδού Αθηνών- Θεσσαλονίκης στο ύψος του Αιγινίου Πιερίας, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, εντόπισαν όχημα ο οδηγός του οποίου δεν σταμάτησε σε έλεγχο και ανέπτυξε ταχύτητα.

Στη συνέχεια, ο οδηγός εγκατέλειψε το αυτοκίνητο σε αγροτική περιοχή.

Οι Αρχές ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό των επιβαινόντων, στο πλαίσιο των οποίων εντοπίσθηκαν οι 10 μετανάστες, που είχαν ως προορισμό την Αθήνα.

Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του διακινητή. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Πιερίας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:39