search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:24
MENU CLOSE

Αποκάλυψη Ρώσου βουλευτή: Τα παιδιά του Ασαντ έκαναν κάμπινγκ στην Κριμαία

15.04.2018 14:54
Αποκάλυψη Ρώσου βουλευτή: Τα παιδιά του Ασαντ έκαναν κάμπινγκ στην Κριμαία - Media

 

Τα παιδιά του προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ επισκέφτηκαν ένα κάμπινγκ διακοπών στην Κριμαία το 2017, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA που επικαλείται σημερινή δήλωση Ρώσου βουλευτή.

Ο Άσαντ συναντήθηκε σήμερα με Ρώσους βουλευτές στην Δαμασκό, μετά τα χθεσινά πυραυλικά πλήγματα της Δύσης κατά συριακών στόχων.

Ο βουλευτής Ντμίτρι Σαμπλίν δήλωσε στο αναφερόμενο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων ότι σύμφωνα με τον Άσαντ τα παιδιά του, επισκέφτηκαν το κάμπινγκ διακοπών Αρτεκ στην Κριμαία το 2017.

Η Ρωσία κατέλαβε την Κριμαία από την Ουκρανία το 2014, ενώ η κίνηση αυτή της Μόσχας, προκάλεσε την επιβολή αμερικανικών και ευρωπαϊκών κυρώσεων.

“Τα παιδιά μου ήταν στο Αρτεκ πέρσι. Μετά το ταξίδι αυτό, άρχισαν να κατανοούν καλύτερα την Ρωσία,” είπε ο Άσαντ σύμφωνα με τον Σαμπλίν.

Ο πρόεδρος Άσαντ έχει δύο γιους και μία κόρη που γεννήθηκαν μεταξύ του 2001 και του 2004.

Ο πρεσβευτής της Συρίας στη Μόσχα είχε δηλώσει (2017) ότι τα παιδιά είχαν αρχίσει να μαθαίνουν την ρωσική γλώσσα, σύμφωνα με αναφορές των ρωσικών ΜΜΕ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:24