search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:14
MENU CLOSE

Τους συνέλαβαν και τους εξευτέλισαν στα Starbucks επειδή ήταν μαύροι (Video)

15.04.2018 16:35
Τους συνέλαβαν και τους εξευτέλισαν στα Starbucks επειδή ήταν μαύροι (Video) - Media

 

Την οργή του κόσμου προκάλεσε η γνωστή αλυσίδα Starbucks, όταν στο κατάστημα της στη Φιλαδέλφεια, ο υπεύθυνος κάλεσε την αστυνομία και συνέλαβε δυο μαύρους άνδρες που καθόντουσαν σε ένα από τα τραπέζια και περίμεναν τον φίλο τους για να παραγγείλουν.

Το περιστατικό έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και ο ίδιο ο CEO της αλυσίδας ζήτησε να συναντήσει τους άνδρες και να τους ζητήσει προσωπικά συγνώμη.

Το βίντεο που ανάρτησε στο διαδίκτυο μια πελάτισσα που ήταν μπροστά στο περιστατικό, δείχνει τη σύλληψη των δύο ανδρών, οι οποίοι αντιμετωπίζονται σαν κοινοί εγκληματίες παρά το γεγονός ότι απλά κάθονται, και δεν προβάλουν την παραμικρή αντίσταση στους αστυνομικούς.

Οι δύο άνδρες μπήκαν στα Starbucks και κάθισαν σε ένα τραπέζι, προκειμένου να περιμένουν έναν φίλο τους. Δεν παράγγειλαν και είπαν ότι θα παραγγείλουν όταν έρθει ο φίλος τους. Κάποια στιγμή ο ένας από τους δυο ζήτησε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. Το προσωπικό αρνήθηκε λέγοντας ότι η χρήση του μπάνιου περιορίζεται μόνο σε πελάτες. Λίγη ώρα αργότερα, μια υπάλληλος ζήτησε από τους δύο Αφροαμερικανούς να φύγουν, κάτι το οποίο αρνήθηκαν αφού αισθάνθηκαν προσβεβλημένοι.

Ο υπεύθυνος του καταστήματος κάλεσε την αστυνομία και σε λίγα λεπτά 6 αστυνομικοί φόρεσαν χειροπέδες στους άνδρες σαν να ήταν εγκληματίες και δίχως να έχουν προβάλλει αντίσταση.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:06