search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:32
MENU CLOSE

Παναθηναϊκός κόντρα σε όλα τα προβλήματα – 1-0 τον Ατρόμητο

15.04.2018 16:42
Δημοσίευμα «βόμβα» για Παϊρότζ - Παναθηναϊκό - Media

 

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, σε μια εβδομάδα που για μια μέρα οι ποδοσφαιριστές του έκαναν αποχή από τις προπονήσεις, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και επικράτησε του Ατρόμητου με 1-0 στη Λεωφόρο. 

Σκόρερ για τους «πράσινους» ήταν ο Μουνιέ στο 58′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, παράβαση στην οποία υπέπεσε ο Μάντσον πάνω στον Κουρμπέλη. Μάλιστα, στο 82′ ο Μυστακίδης άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες, αντικρίζοντας -ορθά- δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφού πήγε να κερδίσει το πέναλτι από τον Χατζηισαΐα. 

Οι Περιστεριώτες είχαν περισσότερες και κλασικότερες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, ωστόσο ο MVP Οδυσσέας Βλαχοδήμος δήλωσε «παρών» σε κάθε περίπτωση, ενώ και ο Μπρούνο από τον Ατρόμητο φάνηκε ιδιαίτερα εγωιστής, ειδικά στην περίπτωση του 5′. 

Με αυτό το αποτέλεσμα το «τριφύλλι» φτάνει στους 32 βαθμούς (περιμένοντας και τις εξελίξεις στο θέμα Βέμερ, αφού του έχει ήδη επιβληθεί η ποινή των τριών βαθμών), τη στιγμή που ο Ατρόμητος μένει 4ος και για πρώτη φορά γνώρισε δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. 

Πώς έπαιξαν 

Με τον Λουτσιάνο στην κορυφή της επίθεσης άρχισε ο Παναθηναϊκός, ενώ στην άμυνα από τα δεξιά στα αριστερά προτιμήθηκαν οι Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Κολοβέτσιος και Οικονόμου. Δίδυμο στα αμυντικά χαφ ήταν οι Κάτσε, Τζανδάρης με τους Μουνιέ, Δώνη και Λουντ να κινούνται πίσω από τον Βραζιλιάνο επιθετικό. 

Στην αντίπερα όχθη για την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι, αντί του τραυματία Ρισβάνη επιλέχθηκε ο Καρασαλίδης, δεξιός οπισθοφύλακας ο Σάκιτς και στην κορυφή ο Μπρούνο, τη στιγμή που Ντιγκινί, Βασιλακάκης και Ουάρντα ήταν οι επιθετικοί μέσοι των Περιστεριωτών. 

Το ματς 

Με τον Παναθηναϊκό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά τον Ατρόμητο τις ευκαιρίες διαμορφώθηκε η εικόνα του πρώτου εικοσαλέπτου του αγώνα. Μόλις στο 5’ ο Μπρούνο σε μια διεκδίκηση της μπάλας, την έκλεψε από τον Κολοβέτσιο, ο Βραζιλιάνος μπήκε μέσα στην περιοχή, αλλά αντί να πασάρει στον αμαρκάριστο Βασιλακάκη, προτίμησε να τελειώσει τη φάση μόνος του, με τον Βλαχοδήμο τελικά να τον τιμωρεί, αποκρούοντας σε κόρνερ. 

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Ντιγκινί να νικηθεί από τον Βλαχοδήμο, με τον γκολκίπερ του «τριφυλλιού» να διώχνει στην πλευρά του την εκτέλεση φάουλ του Γάλλου μεσοεπιθετικού. Αυτές οι δύο φάσεις αφύπνισαν τον Παναθηναϊκό, που από το 20’ και μετά άρχισε να εμφανίζεται και μεσοεπιθετικά. 

Σε εκείνο το λεπτό, οι Λουτσιάνο, Μουνιέ και Λουντ «έκρυψαν» την μπάλα έξω από την περιοχή του Ατρόμητου, αυτή κόντραρε σε αμυντικούς των Περιστεριωτών και ο Μουνιέ που εμφανίστηκε μπροστά στον Γιαννιώτη νικήθηκε από τον διεθνή γκολκίπερ, που είχε βγει έγκαιρα από την εστία του. 

Στα επόμενα λεπτά ο Ατρόμητος ανέλαβε τα ηνία της αναμέτρησης, αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που δημιούργησε δύο ευκαιρίες, αλλά στο 39’ και στο 45’+1’ οι Δώνης και Μουνιέ δεν εκμεταλλεύτηκαν τις σέντρες του Κάτσε, σημαδεύοντας εκτός εστίας. 

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:31