search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:03
MENU CLOSE

Η Κοντσίτα αποκαλύπτει: Είμαι φορέας του ΗΙV – Αναγκάζομαι να το πω γιατί με απειλεί πρώην φίλος

16.04.2018 07:25
H Κοντσίτα έγινε ξανθιά - Αγνώριστη η πρώην νικήτρια της Eurovision - Media

 

Φορέας του HIV είναι η νικήτρια του 2014 στον διαγωνισμό της Eurovision με την Αυστρία, Κοντσίτα Βουρστ. Η γνωστή τραγουδίστρια όπου εξέπληξε τους πάντες με την εμφάνισή της,   αποκάλυψε ότι εδώ και αρκετά χρόνια πάσχει από τον ιό HIV. Όπως αποκάλυψε μάλιστα η 29χρονη, δεν είχε την πρόθεση να δημοσιοποιήσει την κατάσταση της υγείας της, αναγκάστηκε ωστόσο επειδή δεχόταν απειλές από πρώην φίλο της.

«Είμαι θετική στον ιό HIV εδώ και πολλά χρόνια», έγραψε στο instagram της και συνέχισε: «Αυτό είναι πιθανό να μην αφορά το κοινό, αλλά αναγκάζομαι να το πω διότι ένας πρώην φίλος απειλεί να δημοσιοποιήσει τα προσωπικά ιατρικά μου στοιχεία και δεν θα δώσω ποτέ το δικαίωμα σε κάποιο να με τρομάξει και να επηρεάσει τη ζωή μου εξαιτίας αυτού».

Η Κοντσίτα πρόσθεσε επίσης ότι ο ιός ήταν κάτω από το όριο ανιχνευσιμότητας και άρα πλέον δεν μπορεί να μεταδοθεί. «Ελπίζω να δώσω και σε άλλους το κουράγιο και να κάνω ένα ακόμα βήμα εναντίον του στιγματισμού των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί από τον ιό HIV», ανέφερε επίσης στην ανάρτησή  της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15