16/10/2019 11:47:52

Παραιτήθηκε ο εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας – Αντιστέκεται στην πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ

Παραιτήθηκε ο εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας – Αντιστέκεται στην πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ - Media

 

Την παραίτησή του από την θέση του εκτελεστικού γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας υπέβαλλε τη Δευτέρα ο Παντελής Αργυριάδης. Στην επιστολή του προς τον Περιφερειάρχη Θόδωρο Καρυπίδη, αναφέρει ότι παραιτείται από τη θέση του, «ως ελάχιστη πράξη αντίστασης», στην πώληση λιγνιτικών μονάδων και ορυχείων της ΔΕΗ στη Φλώρινα και στη Μεγαλόπολη, που προβλέπει το νομοσχέδιο που «από ώρα σε ώρα κατατίθεται στη Βουλή».

«Παραιτούμαι για να μην προδώσω την εμπιστοσύνη χιλιάδων πολιτών που μας εμπιστεύτηκαν τις αγωνίες και τις ελπίδες τους» σημειώνει στην επιστολή του. Αναφέρει ακόμη ότι η Δυτική Μακεδονία, ως ενεργειακή καρδιά της χώρας, πήρε ελάχιστα, σε σχέση με όσα έδωσε και ότι η κυβέρνηση με το νομοσχέδιο της πώλησης «βάζει την οριστική ταφόπλακα στην περιοχή», ενώ «εκχωρεί το δημόσιο αγαθό της ενέργειας στους ιδιώτες».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.