search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 17:39
MENU CLOSE

Κρατείται ο Δημήτρης Μαρινόπουλος

16.04.2018 14:46
Κρατείται ο Δημήτρης Μαρινόπουλος - Media

 

Ραγδαίες εξελίξεις προέκυψαν πριν από λίγο στη διαμάχη της οικογένειας Μαρινόπουλου με τον Θεόδωρο Καρυπίδη, γνωστό ιδιοκτήτη αλυσίδας σουπερμάρκετ στη βόρεια Ελλάδα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του mononews.gr.

Στο Ειρηνοδίκειο όπου εκδικάζεται η υπόθεση της αντιδικίας των δύο πλευρών, ο Δημήτρης Μαρινόπουλος του Λεωνίδα αρνήθηκε να δώσει όρκο για τα περιουσιακά του στοιχεία, με αποτέλεσμα ο Ειρηνοδίκης να διατάξει την άμεση σύλληψή του.

Ο επιχειρηματίας κρατείται αυτήν την ώρα στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος. Πρόκειται σύμφωνα με πηγές της πλευράς του επιχειρηματία που επικαλείται το euro2day.gr, για μια τυπική υπόθεση που θα τελειώσει σε μερικές ώρες καθώς η άρνηση του επιχειρηματία να παράσχει όρκο εδράζεται στο γεγονός ότι έχει ασκηθεί έφεση επί της πρωτόδικης απόφασης για την οποία βαρύνεται ως μέλος του ΔΣ της Μαρινόπουλος ΑΕΒΕΓΕ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 17:38