search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:44
MENU CLOSE

Η μεγάλη σταρ επιστρέφει – Η φωτογραφία της Αντζελίνα Τζολί που «έβαλε φωτιές» (Photo)

16.04.2018 14:56
Είναι η Angelina Jolie ερωτευμένη με γνωστή ηθοποιό; - Media

 

Πολλά και διάφορα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για την μεγάλη σταρ: Ότι έχει χάσει πολύ βάρος, ότι πάσχει από κατάθλιψη, ότι αδυνατεί να ξεπεράσει το διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της, Μπραντ Πιτ και πολλά άλλα.

Φυσικά, η ίδια έχει αρνηθεί πεισματικά να μιλήσει για όλα αυτά, ωστόσο, φαίνεται ότι ειδικά για το ζήτημα της εμφάνισής της, θέλησε να δώσει μια απάντηση που θα… βούλωνε στόματα. Και, φυσικά, όντας η Αντζελίνα Τζολί, το έκανε.

Και μάλιστα με τον πιο απλό τρόπο: με μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η οποία δείχνει γιατί θεωρείται μια από τις πιο όμορφες ηθοποιούς της εποχής μας.

Ημίγυμνη, με τα χέρια να καλύπτουν το στήθος της και με διακριτικό βάψιμο, η Αντζελίνα μάγεψε τους φανς της και απέδειξε ότι όταν θέλει, μπορεί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:44