search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:20
MENU CLOSE

ΑΕΚ: «Ναι για Κομίνη, ναι για τη χρήση του βίντεο»!

16.04.2018 17:03
ΑΕΚ: «Ναι για Κομίνη, ναι για τη χρήση του βίντεο»! - Media

 

Στο υπόμνημά της για την εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, η Ένωση ζητάει να κληθεί εκ νέου για να καταθέσει ο Γ. Κομίνης, αλλά και να ληφθεί υπόψη το βίντεο που έχουν καταθέσει οι Θεσσαλονικείς.

Οι «κιτρινόμαυροι» κατέθεσαν το υπόμνημά τους (υπήρχε προσθεσμία μέχρι τις 14:00) για την έφεση του επεισοδιακού ντέρμπι με τον «δικέφαλο του Βορρά».

Σε αυτό ζητά να κληθεί και πάλι για να καταθέσει (δεν το έπραξε τις προηγούμενες φορές) ο διαιτητής της αναμέτρησης για το ποιος είναι ο λόγος διακοπής του αγώνα και αν ποτέ σφύριξε διατάσσοντας την επανέναρξη του αγώνα. Επίσης, είναι θετική και στο να ανοίξει το οπτικό υλικό από τις κάμερες της Τούμπας, που έχει καταθέσει ο «δικέφαλος του Βορρά».

Η Ένωση, σύμφωνα με τον Sport-fm, τονίζει ότι ο λόγος της διακοπής του αγώνα είναι: «η είσοδος Σαββίδη με όπλο και συνοδεία μπράβων στον αγωνιστικό χώρο, η απειλητική κίνησή του προς τον διαιτητή, μαζί με την ευθεία απειλή από πλευράς Μίχελ, και η διπλή επίθεσή του προς τον πάγκο της ΑΕΚ».

Υπενθυμίζεται ότι η… μαραθώνια διαδικασία της εκδίκασης της έφεσης ξεκίνησε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης και ολοκληρώθηκε (το πρώτο μέρος της ουσιαστικά) μετά τα μεσάνυχτα (περίπου 01:40). Ο δικαστής κ. Σκουτέρης έδωσε προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα για κατάθεση υπομνημάτων στις δύο ομάδες.

Ήδη από εκείνη την ημέρα έχουν διαρρεύσει δύο ολιγόλεπτα βίντεο (1ο και 2ο) από το υλικό που έχει παρουσιάσει ο ΠΑΟΚ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00