search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:25
MENU CLOSE

Έως τις 22/4 οι δηλώσεις συμμετοχής στο COSMOTE HACKATHON – Αποκλειστικά στο cosmotehackathon.gr

17.04.2018 11:04
Έως τις 22/4 οι δηλώσεις συμμετοχής στο COSMOTE HACKATHON - Αποκλειστικά στο cosmotehackathon.gr - Media

Λίγες μέρες απομένουν ακόμα για δηλώσεις συμμετοχής στο μαραθώνιο διαγωνισμό καινοτομίας και τεχνολογίας COSMOTE HACKATHON, μέσα από το cosmotehackathon.gr.

Η COSMOTE, αναζητώντας τις ιδέες που θα κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο, διοργανώνει για δεύτερη χρονιά το COSMOTE HACKATHON, που απευθύνεται σε ανθρώπους που ειδικεύονται σε θέματα προγραμματισμού, design, επικοινωνίας και επιχειρηματικότητας και έχουν ως κοινό παρονομαστή το ταλέντο και το πάθος τους για την καινοτομία. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ατομικά ή σε ομάδες 2-5 ατόμων έως τις 22 Απριλίου. Αξιοποιώντας όλες τις διαθέσιμες νέες τεχνολογίες, καλούνται να παρουσιάσουν μια ολοκληρωμένη, φιλική προς το χρήστη, τεχνολογική λύση-πρότυπο που μπορεί να βελτιώσει την καθημερινότητα στη νέα ψηφιακή εποχή. 

Ειδική επιτροπή θα αναδείξει τρεις νικήτριες ομάδες. Η 1η ομάδα θα λάβει χρηματικό έπαθλο ύψους €10.000, η 2η ομάδα €5.000 και η 3η ομάδα €2.500. Επιπλέον, το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACEin) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών θα προσφέρει σε δύο ομάδες δωρεάν φιλοξενία, συστηματική καθοδήγηση (coaching) και συμβουλευτικές υπηρεσίες διάρκειας 6 μηνών.

Το COSMOTE HACKATHON υλοποιείται σε συνεργασία με το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACEin) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με την υποστήριξη της ΓΕΡΜΑΝΟΣ και χορηγό επικοινωνίας την COSMOTE TV.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:24