search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:51
MENU CLOSE

Νέοι μπελάδες και την Tesla: «Πάγωσε» η παραγωγή του Model 3

17.04.2018 13:24
Έως και 10.000 θέσεις εργασίας θα δημιουργήσει η Tesla με το νέο εργοστάσιό της στην Γερμανία - Media

 

Την ολιγοήμερη διακοπή της παραγωγής του Model 3 ανακοίνωσε η γνωστή βιομηχανία ηλεκτρικών αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων Tesla, προσθέτοντας νέα αβεβαιότητα σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η εταιρεία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Tesla, το «πάγωμα» της παραγωγής αποφασίστηκε, ώστε να αποφευχθούν καθυστερήσεις και να βελτιωθεί η αυτοματοποίηση της παραγωγής, ενώ οι εργαζόμενοι ή θα πάρουν υποχρεωτική άδεια ή θα μείνουν απλήρωτοι για το διάστημα μέχρι την επανεκκίνηση της παραγωγής.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Tesla διακόπτει την παραγωγή του Model 3 -η πρώτη έγινε τον Φεβρουάριο-, ενώ υπήρξαν καθυστερήσεις και στην έναρξή της, αλλά και στην επίτευξη του στόχου για 2.500 αυτοκίνητα την εβδομάδα.

Ο ίδιος ο Elon Musk είχε παραδεχθεί ότι η υπερβολική αυτοματοποίηση στο εργοστάσιο της Tesla αποτελεί πρόβλημα, λέγοντας ότι «υποτιμήσαμε τους ανθρώπους».

Πληροφορίες: Reuters

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:50