24/04/2019 09:54:23

Νέοι μπελάδες και την Tesla: «Πάγωσε» η παραγωγή του Model 3

Νέοι μπελάδες και την Tesla: «Πάγωσε» η παραγωγή του Model 3 - Media

 

Την ολιγοήμερη διακοπή της παραγωγής του Model 3 ανακοίνωσε η γνωστή βιομηχανία ηλεκτρικών αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων Tesla, προσθέτοντας νέα αβεβαιότητα σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η εταιρεία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Tesla, το «πάγωμα» της παραγωγής αποφασίστηκε, ώστε να αποφευχθούν καθυστερήσεις και να βελτιωθεί η αυτοματοποίηση της παραγωγής, ενώ οι εργαζόμενοι ή θα πάρουν υποχρεωτική άδεια ή θα μείνουν απλήρωτοι για το διάστημα μέχρι την επανεκκίνηση της παραγωγής.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Tesla διακόπτει την παραγωγή του Model 3 -η πρώτη έγινε τον Φεβρουάριο-, ενώ υπήρξαν καθυστερήσεις και στην έναρξή της, αλλά και στην επίτευξη του στόχου για 2.500 αυτοκίνητα την εβδομάδα.

Ο ίδιος ο Elon Musk είχε παραδεχθεί ότι η υπερβολική αυτοματοποίηση στο εργοστάσιο της Tesla αποτελεί πρόβλημα, λέγοντας ότι «υποτιμήσαμε τους ανθρώπους».

Πληροφορίες: Reuters

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.