search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:20
MENU CLOSE

Αεροπορική τραγωδία: Αυτή είναι η άτυχη γυναίκα που πέθανε όταν τη «ρούφηξε» έξω σπασμένο παράθυρο (Photos)

18.04.2018 07:45
Αεροπορική τραγωδία: Αυτή είναι η άτυχη γυναίκα που πέθανε όταν τη «ρούφηξε» έξω σπασμένο παράθυρο (Photos) - Media

 

Μία νεκρή και επτά τραυματίες ήταν ο τραγικός απολογισμός αεροπορικού δυστυχήματος, το οποίο συνέβη στα 32.000 πόδια σε πτήση της εταιρείας «Southwest».

Συγκεκριμένα, κάποια στιγμή στην μοιραία πτήση από Νέα Υόρκη προς Ντάλας, εξερράγη ο αριστερός κινητήρας του αεροσκάφους. Από την έκρηξη εξφενδονιστηκαν κομμάτια μετάλλου που προκάλεσαν φθορά στην άτρακτο του αεροσκάφους.

Το 43χρονο θύμα μητέρα 2 παιδιών και εκτελεστική διευθύντρια στον κολοσσό Wells Fargo, είχε την ατυχία να κάθεται δίπλα στο παράθυρο που έσπασε από τα θραύσματα.

 

Η καμπίνα αποσυμπιέστηκε και το παράθυρο την «ρούφηξε» με αποτέλεσμα το άνω μέρος του σώματός της να βρίσκεται εκτός αεροσκάφους με πολλούς συνεπιβάτες να προσπαθούν να την  κρατήσουν μέσα, τραβώντας την.

Η ίδια υπέστη πολύ σοβαρά τραύματα και παρά την αναγκαστική προσγείωση που πραγματοποίησε ο πιλότος και την άμεση διακομιδή της σε νοσοκομείο, υπέκυψε στα τραύματά της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:19