search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:02
MENU CLOSE

Ιμπραΐμοβιτς στον Τζίμι Κίμελ: Εγώ έβαλα τη Σουηδία στον χάρτη

18.04.2018 09:17
O Ζλάταν έδωσε σφαλιάρα σε αντίπαλο (Video)  - Media

 

Όταν ο Ζλάταν μιλάει, ο σάλος που θα ακολουθήσει είναι δεδομένος. Έτσι και τώρα. Ο Σουηδός ήταν καλεσμένος στην δημοφιλέστατη αμερικανική εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, «Jimmy Kimmel Live» και οι δηλώσεις του «άναψαν φωτιές». 

Η ατάκα που θα συζητηθεί περισσότερο απαντά στην ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με τη καταγωγή του: «Δεν είμαι ο κλασικός τύπος Σουηδού, αλλά έβαλα τη Σουηδία στο χάρτη». 

Ο Ίμπρα δεν σταμάτησε εκεί καθώς συνέχισε λέγοντας: «Θα πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο «ενώ στην ερώτηση για το αν θα πάει στο Μουντιάλ με κανονικά ή ποδοσφαιρικά παπούτσια, απάντησε: «Θα πω πως απλά θα πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αν πω κάτι άλλο θα με… κρεμάσουν, πρέπει να είμαι προσεκτικός στο τι θα πω. Θα πάω, Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς Ζλάταν δεν είναι Παγκόσμιο Κύπελλο». 

Όταν ήρθε η ώρα του χαβαλέ, ο Κίμελ ρώτησε τον Ιμπαΐμοβιτς εάν θα μπορούσε να είναι το ίδιο καλός και σε κάποιο άλλο άθλημα, ο Ζλάταν είπε πως η αυτοπεποίθησή μου είναι στα ύψη, για να έρθει η επική απάντηση του παρουσιαστή: «Ναι, το παρατήρησα αυτό». 

Τέλος, η απάντηση που έκανε και τον πιο σοβαρό να δακρύσει αφορούσε τους συμπαίκτες του και το αν ο Ζλάταν πιστεύει πως νιώθουν ότι τους επισκιάζει με αυτόν να λέει: «Όχι, τους κάνω superstars, όπως κάνω και σένα»… 

Πηγή: sportfm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:02