search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:46
MENU CLOSE

Βγήκε από το μαιευτήριο η Ελεονώρα Μελέτη: Το τρυφερά λόγια για τη νεογέννητη κόρη της! (Video)

18.04.2018 09:44
Βγήκε από το μαιευτήριο η Ελεονώρα Μελέτη: Το τρυφερά λόγια για τη νεογέννητη κόρη της! (Video) - Media

 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Ελεονώρα Μελέτη και ο σύζυγός της, Θοδωρής Μοροσούλης, διανύοντας τις πρώτες ημέρες με τη νεογέννητη κόρη τους.

Η παρουσιάστρια την Τετάρτη βγήκε από το μαιευτήριο και επέστρεψε στο σπίτι της με την οικογένειά της. Μάλιστα, μέσω μιας μακροσκελούς ανάρτησης ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί τα όμορφα συναισθήματα που την κατακλύζουν μετά το ευτυχές γεγονός, καθώς και να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της για τις αμέτρητες ευχές που έλαβε.

 «Και κάπως έτσι, μετά από πολλά ροζ λουλούδια, μπαλόνια, δώρα κ άπειρες ευχές, ξεκινάμε για το σπίτι! Αφήνουμε πίσω έναν χώρο στον οποίο ο άντρας μου @psycho_25 κ εγώ ζήσαμε ο, τι πιο δυνατό… θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον όμιλο Ιασώ για όλη τη φροντίδα αυτές τις πρώτες μέρες της νέας μας ζωής, τον γιατρό μας κο Νικόλαο Στρατάκη, που μας συνόδευσε σε αυτό το ταξίδι κ έφερε στον κόσμο με ασφάλεια το μωράκι μας , τη μαία μου Κα Γωγω Μίχου για τις πολύτιμες γνώσεις που με όρεξη μοιράστηκε μαζί μας, αλλά κ όλο το ευγενικό , χαμογελαστό κ πάντα πρόθυμο προσωπικό του Νοσηλευτικού ορόφου Ιασώ με επικεφαλής την κα Μαρία Λουλακη που μας μύησε στον νέο μας ρόλο. Κ τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εκείνους, αλλά σε όλους εσάς που χαρήκατε με τη χαρά μας κ καλωσορίσατε με τις ευχές σας κ όχι μόνο , την μικρή μας στη ζωή… μας γεμίσατε με πολλή χαρά…» έγραψε, αναρτώντας και ένα βίντεο από τα δώρα που έλαβε στο μαιευτήριο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:45