search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:38
MENU CLOSE

Μιλουτίνοφ-Παπαπέτρου: «Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να προκριθούμε στο Final Four»

18.04.2018 10:08
Μιλουτίνοφ-Παπαπέτρου: «Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να προκριθούμε στο Final Four» - Media

 

Δείτε τι δηλώνουν αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ οι πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού για τον πρώτο αγώνα των play off της Euroleague με τη Ζαλγκίρις Κάουνας.

Οι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Ιωάννης Παπαπέτρου μιλούν αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ, για τον αποψινό (21:15, Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας) πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού, για τα play off της Euroleague, με τη Ζαλγκίρις Κάουνας.

«Ο αγώνας θα κριθεί στην άμυνα. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι και στα ριμπάουντ», δηλώνει στον ΟΠΑΠ ο Νίκολα Μιλουτίνοφ και ο Ιωάννης Παπαπέτρου προσθέτει: «Πρέπει να περιορίσουμε δύο, τρεις παίκτες-κλειδιά που έχει η Ζαλγκίρις». 

Οι δύο πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού θεωρούν ότι o στόχος της πρόκρισης στο Final Four του Βελιγραδίου θα επιτευχθεί. «Αυτός είναι ο πρώτος στόχος μας να πάμε στο Βελιγράδι», αναφέρει ο Μιλουτίνοφ. «Είμαστε στα play off με πλεονέκτημα έδρας και θα κυνηγήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις την πρόκριση στο Final Four», τονίζει στον ΟΠΑΠ ο Παπαπέτρου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:38