search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:14
MENU CLOSE

Καμμένος: Όποιος πάει με μια βάρκα και βάζει την σημαία να μένει να την υπερασπιστεί (Video)

18.04.2018 10:10
Καμμένος για Κουρή: Σήμερα ανθίζουν τα περγαμόντα... - Media

 

Ο πόλεμος που ξεκίνησε η Τουρκία είναι υβριδικός, δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ζητώντας κοινή γραμμή του πολιτικού κόσμου στα ελληνοτουρκικά 

«Ο ακήρυκτος πόλεμος, ο υβριδικός πόλεμος, ο ψυχολογικός πόλεμος, είναι ένα πόλεμος από τους Τούρκους στον οποίο δεν πρέπει να υποκύψουμε. Δεν θα πρέπει ο ψυχολογικός πόλεμος να δημιουργήσει φόβο στους Έλληνες, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα είμαστε μια ασφαλής χώρα, χώρα ισχυρή που βγαίνει από μια οικονομική κρίση και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα η ελληνική οικογένεια. Προχωράμε σε μια τουριστική περίοδο και έχουμε μια ασφαλή χώρα που δεν κινδυνεύουν ούτε οι Έλληνες ούτε οι τουρίστες. Ο πόλεμος αυτός γίνεται για να πληγεί η χώρα και σε αυτό τον πόλεμο θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί», είπε ο Υπουργός Άμυνας. 

Ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε και στο περιστατικό με την τοποθέτηση σημαιών σε βραχονησίδες κρατώντας προσεκτικά επικριτική στάση για το όλο περιστατικό.

«Ο Όρκος που δίνουν οι αξιωματικοί οι στρατιώτες και όλοι οι  Έλληνες όταν παρουσιαζόμαστε είναι να φυλάσσουμε την σημαία και αυτό πράττει ο ελληνικός στρατός και αυτό πράττουν και οι Έλληνες πολίτες. Ομως εκείνος που παίρνει μια σημαία στην πλάτη και πάει να την βάλει θα πρέπει να την υπερασπιστεί ή να έρθει στο στρατό και να πει ότι εγώ αποφάσισα σήμερα ότι θα πάω με δυο φίλους μου να βάλουμε μια σημαία εκεί. Να το ξέρετε σας ενημερώνουμε και σας καλούμε να την υπερασπιστείτε. Και να τους δώσουμε και εκείνους  G3 να την υπερασπιστούν  και οι ίδιοι.Όταν λοιπόν κάποιος παίρνει τη σημαία και την τοποθετεί κάπου πρέπει να διασφαλίσει ότι ο ίδιος θα την  υπερασπιστεί με το αίμα του μέχρι το τέλος. Το να πάρεις μια βάρκα και να πεις ξέρεις κάτι τώρα που βγήκα το Πάσχα βόλτα βάζω στην τάδε βραχονησίδα μια σημαία και ας τρέχουν μετά να την υπερασπιστούν δεν είναι κάτι σωστό. Πρέπει αυτός που κάνει μια τέτοια πράξη να είναι υπεύθυνος  και  να έχει την δυνατότητα στη συνέχεια να την στηρίξει.Οι σημαίες εκεί που πρέπει να πουν έχουν μπει και τις  υπερασπιζόμαστε με όλες τις δυνάμεις μας Στράτος, έθνος πολίτες. Δεν υπάρχει κανένα θέμα αμφισβήτησης τα νησιά και η εθνική τους κυριαρχία περιγράφονται από τις συνθήκες και τη συνθήκη της Λοζάνης, μια συνθήκη που  είναι αποδεκτή  και από μας και από το ΝΑΤΟ και από την Τουρκία».

Παρακολουθήστε το απόσπασμα για τη σημαία, μετά το 14΄22΄΄

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:12