06/12/2019 13:34:58

Η Μακεδονία είναι ελληνική! Ζήτω ο ΠΑΟΚ!

Η Μακεδονία είναι ελληνική!  Ζήτω ο ΠΑΟΚ! - Media

 

Ο κύριος Λεβέντης, που περνά για συμπαθής και κάνει καριέρα ως γραφικός, θεωρήθηκε από τον ελληνικό λαό κατάλληλος να ανανεώσει την πολιτική ζωή του τόπου. Πράγματι, ήταν που έλειπε από την πολιτική ζωή και τα πράγματα στράβωσαν…  Έτσι, τον έχασαν τα μεταμεσονύχτια  τηλεοπτικά παράθυρα κι έπεσαν οι δουλειές στις πιτσαρίες, για να τον κερδίσει το κοινοβούλιο και κατά συνέπεια ο λαός. Ο κύριος Λεβέντης αποδόθηκε στο λαό του και το κοινοβούλιο αναβαθμίστηκε από το κύρος της παρουσίας του.  

Πριν λίγες μέρες, ωστόσο, στο αποκορύφωμα του ανανεωτικού του πνεύματος το οποίο εισήγαγε στην πολιτική, κλήθηκε να σχολιάσει το ευγενές αντιμνημονιακό σύνθημα που ανανέωσε τον κοινοβουλευτισμό στην Ελλάδα: «να καεί – να καεί η π…… η Βουλή». Το σύνθημα παιάνιζαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και το επανελάμβανε βορειοελλαδίτης βουλευτής της ΕΚ.

Είμαστε πια υποχρεωμένοι – κι αυτό αποτελεί μια τεράστια συμβολή του ΣΥΡΙΖΑ στην ανανέωση των πολιτικών ηθών του σάπιου συστήματος –  να ερχόμαστε αντιμέτωποι με έναν ακραίο παραλογισμό. Να αποδείξουμε ότι δεν είναι στοιχειωδώς αξιοπρεπές, εκτός των μυρίων άλλων περιπτώσεων, ένας βουλευτής  που εισπράττει την βουλευτική αποζημίωση και υπηρετεί το κοινοβούλιο, να κραυγάζει πως η Βουλή είναι μια εκδιδόμενη σε μπουρδέλο – για να θυμηθούμε και την προηγούμενη βερσιόν του συνθήματος…  Αυτού καταλήξαμε υπερηφάνως και αντιμνημονιακώς.

Ωστόσο, εγώ θα εστιάσω στο επικίνδυνο φαινόμενο της μη αποδοχής ή της διαστρέβλωσης της πραγματικότητας.  Ο κύριος Λεβέντης με τον οποίο ποτέ δεν γελάσαμε, ούτε διασκεδάσαμε, μας βγάζει όλους τρελούς με την περίπτωσή του. Όχι, δεν το είπε ο βουλευτής του το αισχρό σύνθημα. Κάποιο άλλο παιδάκι, αόρατο, το είπε. Εκείνος κουνούσε απλώς τα χείλη του…   

Η Μακεδονία είναι ελληνική! Ζήτω ο ΠΑΟΚ!

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.