search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:47
MENU CLOSE

«Με κάλεσαν από σοβαρή εκπομπή να μιλήσω για το μεταναστευτικό επειδή νόμιζαν πως είμαι Αλβανός» (Video)

18.04.2018 11:43
«Με κάλεσαν από σοβαρή εκπομπή να μιλήσω για το μεταναστευτικό επειδή νόμιζαν πως είμαι Αλβανός» (Video) - Media

 

Μίλησε στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου», αναφερόμενος τόσο στην καριέρα του όσο και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή του.

Ο λόγος για τον Αντίνοο Αλμπάνη ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε ότι τον κάλεσαν σε εκπομπή να μιλήσει για τη μετανάστευση, καθώς υπέθεσαν ότι είναι Αλβανός επειδή το επώνυμό του είναι… Αλμπάνης!

«Με είχαν καλέσει από μια εκπομπή η οποία ήταν και πολύ σοβαρή. Μου λένε θέλουμε να κάνουμε μια εκπομπή σε σχέση με τη μετανάστευση. Λέω ποιο θα είναι αντικείμενο, μου λένε για εσάς θα πούμε. «Εγώ ως τι να μιλήσω» τους λέω, «για την εμπειρία σας» μου εξηγούν. «Ποια είναι αυτή η εμπειρία μου;» – «Δεν είστε Αλβανός;» – «Όχι, δεν θα είχα πρόβλημα να σας το πω αν ήμουν, αλλά δεν είμαι. Εσείς από πού συμπεράνατε κάτι τέτοιο;». Και μου απάντησε: «Επειδή σας λένε Αλμπάνη». Μάλλον άκουγε πολύ Πάριο στα νιάτα της και σου λέει για να είναι ο Πάριος από την Πάρο, ο Αλμπάνης θα είναι από την Αλβανία» είχε πει χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στη νέα καριέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου ως ηθοποιού, ο Αντίνοος Αλμπάνης δηλώνει ότι δεν υπάρχει κάτι σε αυτό που να τον ενοχλεί ή να τον ξενίζει:

«Δεν φαντάζομαι ποτέ ότι στο Τατουάζ έγραψαν ένα ρόλο και είπαν ποιος θα τον παίξει. Ο τάδε, ο τάδε ή ο Αγγελόπουλος. Νομίζω ότι γράφτηκε ένας ρόλος για να παιχτεί από τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Άρα λοιπόν δεν «έφαγε» και τη δουλειά κάποιου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:46