search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:34
MENU CLOSE

Απίστευτη σωτηρία από βιασμό: Ζήτησε από τον επίδοξο βιαστή της να… πάρει προφυλάξεις!

18.04.2018 12:29
Φρίκη στην Άμφισσα: Βίαζε τη 16χρονη κόρη του - Το κορίτσι έμεινε έγκυος - Media
 
Σωτήριο αποδείχθηκε για μία 22χρονη φοιτήτρια από τη Νιγηρία το τέχνασμα που βρήκε για να ξεφύγει από τον… ξαναμμένο εργοδότη της, ο οποίος της επιτέθηκε για να τη βιάσει!
 
Η κοπέλα προσποιήθηκε πως απολάμβανε τα άσεμνα χάδια, αλλά ζήτησε από τον παρ’ ολίγον βιαστή της να φορέσει προφυλακτικό. Ετσι, βρήκε την ευκαιρία να το σκάσει και να ζητήσει βοήθεια!
 
Για να βγάζει τα προς το ζην, η νεαρή Νιγηριανή εργαζόταν στο κτήμα ενός Ελληνοκυπρίου στη Λευκωσία. Μια μέρα, ενώ βρισκόταν στο υποστατικό του αγροκτήματος, ο εργοδότης της τής επιτέθηκε και άρχισε να της βγάζει τα ρούχα, ενώ παράλληλα τη φιλούσε σε όλο της το κορμί!
 
Οσο κι αν προσπαθούσε η άτυχη κοπέλα να διώξει από πάνω της τον ερεθισμένο γαιοκτήμονα, δεν τα κατάφερνε, καθώς η λύσσα και το πάθος του φούντωναν όλο και περισσότερο, βλέποντάς τη να αντιστέκεται!
 
Ετρεχε γυμνή στον δρόμο
Τότε η 22χρονη άλλαξε… τακτική και ζήτησε από τον εργοδότη της να φορέσει προφυλακτικό! Εκείνος πίστεψε ότι επιτέλους συναινούσε και προσπάθησε να πάρει τις απαραίτητες προφυλάξεις. Ομως αυτό το εκμεταλλεύτηκε η νεαρή και το έσκασε τρέχοντας, αν και ήταν γυμνή!
 
Σε αυτήν την κατάσταση τη βρήκε ένας φίλος του κτηματία, ο οποίος της έδωσε ρούχα να φορέσει και τη μετέφερε σε μία στάση λεωφορείου, στο Ακάκι. Εκεί η 22χρονη διηγήθηκε τι είχε συμβεί σε μία άλλη γυναίκα, η οποία ειδοποίησε την Αστυνομία, που άρχισε έρευνες.
 
Ο ιατροδικαστής που εξέτασε την 22χρονη βρήκε εκχυμώσεις στον αριστερό μαστό. Στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς η κοπέλα ανέφερε πως ο εργοδότης της προσπαθούσε από τις αρχές του μήνα να την αποπλανήσει με κάθε τρόπο, αγγίζοντάς την και αγκαλιάζοντάς την.
 
Πηγή: espresso.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:33