search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:29
MENU CLOSE

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία – Ανατροπές και ίντριγκες (Video)

18.04.2018 13:55
ΣΚΑΪ: Αυτό είναι το νέο παιχνίδι που θα πάρει τη θέση του Survivor! - Media
 
Με δάκρυα υποδέχθηκαν το Έπαθλο Επικοινωνίας οι Διάσημοι που επικράτησαν στον αγώνα με 10-3. Οι Διάσημοι διάβασαν γράμματα των δικών τους και συγκινήθηκαν πολύ. Ιδιαίτερα ο Μιχάλης Μουρούτσος, η Κατερίνα Δαλάκα, ο Στέλιος Κρητικός και o Σώζων Παλαίστρος-Χάρος.
 
Σήμερα, θα παρακολουθήσουμε τον σημαντικότερο αγώνα του Survivor, αυτόν της Ασυλίας. Όπως αναφέρει το Athensmagazine,gr, την ασυλία την κερδίζει η ομάδα που το έχει περισσότερο ανάγκη, δηλαδή οι Διάσημοι. Έτσι, οι Μαχητές θα κληθούν να ψηφίσουν υποψήφιους παίκτες προς αποχώρηση, με τις Ροδάνθη και Φελίσια (εφόσον δεν εξασφαλίσουν ατομική ασυλία) να βρίσκονται ήδη στην…κάλπη!
 
Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και ξεκίνησαν από το trailer για το χθεσινό επεισόδιο, οι παίκτες των “Μαχητών” θα χάσουν επίτηδες, για να φύγουν δύο συγκεκριμένα άτομα από την ομάδα τους και να δυναμώσουν αγωνιστικά.

Συγκεκριμένα, ο Νικόλας Αγόρου ανέφερε στην κάμερα: «Για να δυναμώσει μια ομάδα πρέπει να φύγουν αδύναμοι παίκτες. Μόνο έτσι δυναμώνει μία ομάδα. Τα πιο αδύναμα άτομα αγωνιστικά είναι η Ροδάνθη και η Φελίσια», άποψη με την οποία φαίνεται να συμφωνούν και αρκετοί συμπαίκτες του.

«Πρέπει να μειωθεί και λίγο η ομάδα μας, για να γίνει λίγο πιο ανταγωνιστική», είπε από την πλευρά του ο Πάνος Θεοδώρου. Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για διαρροή (spoiler) οπότε πρέπει να περιμένουμε το επεισόδιο για να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί.
 
Πληροφορίες: enikos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24