search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:41
MENU CLOSE

Ο νεαρός που ύψωσε τη σημαία στη βραχονησίδα απαντά στον Καμμένο: Θα βουτάς τη γλώσσα σου στο μυαλό σου

19.04.2018 06:02
Ο νεαρός που ύψωσε τη σημαία στη βραχονησίδα απαντά στον Καμμένο: Θα βουτάς τη γλώσσα σου στο μυαλό σου - Media

 

Την έντονη αντίδραση του Χαραλάμπου Τσαγαλά, ενός από τους νεαρούς που ύψωσαν τη σημαία στη βραχονησίδα Μικρός Ανθρωποφάς προκάλεσαν τα όσα είπε στη Βουλή ο Πάνος Καμμένος για την κίνησή τους.

Σε ανάρτησή του στο Facebook λέει στον υπουργό Άμυνας: «να βουτάς τη γλώσσα σου μέσα στο μυαλό σου και μετά θα μιλάς».

Αποκαλύπτει, δε, ότι ο ίδιος και άλλοι 15 νέοι έχουν δώσει το απολυτήριο στρατού εδώ και αρκετούς μήνες «για να είμαστε επίσημα στην εθνοφυλακή».

Υπενθυμίζεται ότι  ο κ. Καμμένος μιλώντας για την πρωτοβουλία του Τσαγαλά και των δύο φίλων του είπε μεταξύ άλλων ότι «όταν κάποιος τοποθετεί τη σημαία πρέπει να διασφαλίσει ότι θα την υπερασπιστεί με το αίμα του. Η προβολή της εθνικής κυριαρχίας της σημαίας είναι πράξη που είναι και υπεύθυνος αυτός που την κάνει να έχει τη δυνατότητα να τη στηρίξει. Αλλιώς να έρθει και να πει στον ελληνικό στρατό ότι αποφάσισα με δύο φίλους μου που είναι Πάσχα να τη βάλω τη σημαία, να τους δώσουμε και δύο G3 της εθνοφυλακής να την υπερασπιστούν οι ίδιοι».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03