Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Δυσκολία: Μέτριο
Χρόνος: 40
Κόστος: Φθηνό
Τύπος: Καθημερινό
Υλικά
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Τρίβουμε τα μπισκότα στο μούλτι μέχρι να γίνουν σκόνη. Στη συνέχεια, τα τοποθετούμε σε μια λεκάνη και προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο. Τα «ζυμώνουμε» με τα χέρια μας πολύ καλά για να πάει παντού το βούτυρο και να γίνει μία μαλακή, εύπλαστη ζύμη. Παίρνουμε μία φόρμα για τάρτες και καλύπτουμε τον πάτο της με τη ζύμη ( πάχος περίπου 1 εκατοστό ).
Ψήνουμε τη βάση της τάρτας για περίπου 15 λεπτά. Όταν ψηθεί, τη βάζουμε στο ψυγείο για άλλα 15 λεπτά.
Παράλληλα, μουλιάζουμε τις ζελατίνες σε κρύο νερό (περίπου ένα ποτήρι).
Εν τω μεταξύ, χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σαντιγί. Λιώνουμε τις ζελατίνες σε μπεν-μαρί και τις προσθέτουμε στη σαντιγί. Προσθέτουμε και το τυρί κρέμα και χτυπάμε μέχρι να αφρατέψει.
Μόλις ομογενοποιηθεί η κρέμα την απλώνουμε στη φόρμα της τάρτας πάνω από τη ζύμη των μπισκότων. Από πάνω στρώνουμε τη μαρμελάδα και τελειώνουμε με τις κομμένες φράουλες.
Βάζουμε την τάρτα μας στο ψυγείο για 2 ώρες περίπου μέχρι να σφίξει η κρέμα. Διακοσμούμε με φύλλα δυόσμου και σερβίρουμε.
Πηγή: tasty-day
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.