search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:09
MENU CLOSE

Εκτός Masterchef η Μάγκυ: Πώς αντέδρασε όταν της ανακοινώθηκε η απόφαση των κριτών! (Video)

19.04.2018 08:44
Εκτός Masterchef η Μάγκυ: Πώς αντέδρασε όταν της ανακοινώθηκε η απόφαση των κριτών! (Video) - Media

 

Μια ιδιαιτερότητα είχε η δοκιμασία αποχώρησης στο επεισόδιο της Τετάρτης στο Masterchef, καθώς οι παίκτες κλήθηκαν να μαγειρέψουν δύο φορές. Στην πρώτη δοκιμασία, ο Γιώργος και η Μάγκυ έβγαλαν ισοδύναμο αποτέλεσμα κι έτσι οι κριτές αποφάσισαν να τους στείλουν στις κουζίνες για ακόμη μια φορά.

Η συγκεκριμένη απόφαση έφθασε στα όριά της τη Μάγκυ η οποία ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην κάμερα, λέγοντας τα εξής:  «Το να ξέρω ότι ο μισός εξώστης με έχει ήδη για εκτός και ότι έχουν για εντός ένα άτομο το οποίο… Κακά τα ψέματα, εγώ έχω να δώσω πολλά περισσότερα εδώ μέσα από τον αντίπαλό μου. Οπότε, γιατί ρε Μάγκυ δεν το έκανες σήμερα; Γιατί; Αν με είχα απέναντί μου, θα με χαστούκιζα. Γιατί τους έδωσες αυτή τη χαρά; Να λένε “οκ, έξω η Μάγκυ, οπότε δύο θέσεις ελεύθερες στον τελικό”. Όχι, όχι… Η μία θέση του τελικού είναι καβατζωμένη και πρέπει να είμαι εγώ εκεί».

Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησή της, η Μάγκυ χαιρέτησε «παγωμένη» τον συμπαίκτη της και τους κριτές και αποχώρησε αμήχανα: «Δεν είχα κανένα συναίσθημα μέσα μου. Ήμουν άδεια! Οπότε, όταν είσαι άδεια, δεν μπορείς να νιώσεις ούτε χαρά, ούτε λύπη, ούτε θυμό. Είσαι απλά άδεια, δέχεσαι και αποχωρείς. Τους χαιρέτησα χωρίς συναίσθημα, μηχανικά, σαν ρομπότ. Το MasterChef με έχει πληγώσει κατά καιρούς πολύ. Οι κριτές σήμερα με πλήγωσαν. Πίστεψαν ότι άξιζε να περάσει ο Γιώργος, οπότε εντάξει… Νιώθω πληγωμένη» είπε χαρακτηριστικά.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:09