search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:17
MENU CLOSE

Νέα στοιχεία για τη στυγερή δολοφονία ζευγαριού στη Λευκωσία – Έγκλημα μίσους ή ληστεία;

19.04.2018 11:27
Νέα στοιχεία για τη στυγερή δολοφονία ζευγαριού στη Λευκωσία – Έγκλημα μίσους ή ληστεία; - Media

 

Νεκρό στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού τους εντοπίστηκε μία ώρα μετά τα μεσάνυκτα ζευγάρι Ελληνοκυπρίων στον Στρόβολο, μέσα σε λίμνη αίματος. Πρόκειται για άνδρα ηλικίας 60 ετών, καθηγητή ιδιωτικού σχολείου και τη γυναίκα του ηλικίας 59 ετών, υπάλληλος τράπεζας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Καθημερινής», η αστυνομία δεν εντόπισε σημάδια παραβίασης του σπιτιού μετά τη δολοφονία και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για έγκλημα μίσους και όχι για ληστεία. Εντός του σπιτιού βρισκόταν και ο 15χρονος γιος του ζευγαριού, ο οποίος ενημέρωσε αμέσως τους γείτονες για το περιστατικό. Ο ίδιος φέρεται να έχει δηλώσει στην αστυνομία ότι άγνωστοι φορώντας κουκούλες μπήκαν στο σπίτι στον Στρόβολο στην οδό Ζαλόγγου, και τραυμάτισαν θανάσιμα το ζευγάρι με μαχαίρι.

Τα θύματα εντοπίστηκαν με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στο κρεβάτι τους. Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και ο υιοθετημένος γιός, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «Κ» ανακρίνεται από τις πρώτες πρωινές ώρες από την αστυνομία. Η αστυνομία αξιολογεί τις μαρτυρίες που έχουν ενώπιον τους με όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

Το ζευγάρι περιγράφεται από τους γείτονες ως φιλήσυχο. Ο καθηγητής μαθηματικών περιγράφεται ως ένας θεοσεβούμενος άνθρωπος χαμηλών τόνων χωρίς έχθρες στο εργασιακό του περιβάλλον όπου βρισκόταν σε διαδικασία αφυπηρέτησης. Πρόσφατα είχε περάσει μια περιπέτεια με την υγεία του. Στο εργασιακό του περιβάλλον η δολοφονία έσκασε σαν βόμβα. Κανείς δεν μπορούσε να το πιστέψει ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο έπεσε θύμα δολοφονίας.

Ένταση στο σπίτι τον τελευταίο καιρό

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Κ» από το εργασιακό περιβάλλον των δύο θυμάτων το τελευταίο διάστημα εντός της οικογένειας επικρατούσε ένταση. 

Υπάρχει πληροφορία ότι το δολοφονημένο ζευγάρι είχε ορίσει πρόσφατα τον 15χρονος ως γενικός τους κληρονόμο.

Σήμερα η νεκροτομή

Στη σκηνή μετέβη και η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου η οποία διενήργησε αυτοψία στο σημείο νωρίς το πρωί. Σε δηλώσεις της η κ. Αντωνίου ανέφερε πως πρόκειται για διπλή εγκληματική ενέργεια, με ιδίου τύπου τραύματα, προερχόμενα από τέμνων και νήσσον όργανο. Η νεκροτομή θα διενεργηθεί σήμερα Πέμπτη, ανέφερε η Ιατροδικαστής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:17