search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:25
MENU CLOSE

Με δημόσια δαπάνη η κηδεία του Κυριάκου Σταμέλου

19.04.2018 14:43
Με δημόσια δαπάνη η κηδεία του Κυριάκου Σταμέλου - Media

 

Με δημόσια δαπάνη θα τελεστεί η κηδεία του Κυριάκου Σταμέλου, που έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη. Πρόκειται για το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα της κατάληψης του Πολυτεχνείου τον Νοέμβριο του 1973 και εκ των βασικών διαπραγματευτών με τις στρατιωτικές δυνάμεις την ημέρα της εισβολής στο χώρο του ιδρύματος.

Στο σκεπτικό της σχετικής απόφασης του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη γίνεται λόγος για την «αντιστασιακή του στάση και δράση με το αντιδικτατορικό φοιτητικό κίνημα, για τους στοχασμούς του και τις υπηρεσίες που προσέφερε στη Δημοκρατία, στην Πατρίδα μας εν γένει». Αναφέρεται ακόμα ότι «ταυτόχρονα με την απόφαση αυτή αποτίεται φόρος τιμής σε έναν αγωνιστή κατά της χούντας και του φασισμού, εν όψει της μαύρης επετείου της 21ης Απριλίου, πενήντα χρόνια και πλέον από το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967, μνήμη της πρόσφατης ιστορίας μας».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:25