search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:12
MENU CLOSE

Η Ρωσία φτιάχνει υπερηχητικά βομβαρδιστικά – Τι παρουσίασε η Tupolev

19.04.2018 16:56
Η Ρωσία φτιάχνει υπερηχητικά βομβαρδιστικά - Τι παρουσίασε η Tupolev - Media

 

Η ρωσική εταιρεία αεροναυπηγικής Tupolev ανακοίνωσε ότι άρχισε την κατασκευή του πρώτου υπερηχητικού στρατηγικού βομβαρδιστικού Tu-160M2

«Το πρώτο αεροσκάφος τύπου Tu-160M2 ήδη κατασκευάζεται» δήλωσε στο ρωσικό πρακτορείο Interfax ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Αλεξάντρ Κονιουχόφ. Ο Κονιουχόφ διευκρίνισε ότι το αεροσκάφος Tu-160M2, είναι ένα εντελώς νέου τύπου αεροσκάφος, ενώ το αεροσκάφος Tu-160M είναι ένα εκσυγχρονισμένο αεροσκάφος. Και τα δύο αυτά αεροσκάφη, προσέθεσε, θα πραγματοποιήσουν δοκιμαστικές πτήσεις την ίδια χρονική περίοδο.

Πρόσφατα ο αναπληρωτής υπουργός ‘Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Γιούρι Μπορίσοφ είχε ανακοινώσει ότι όλα τα υπερηχητικά στρατηγικά βομβαρδιστικά της σειράς Tu-160 θα εκσυγχρονισθούν πλήρως με οπλικά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας έως το 2030.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:07