search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:01
MENU CLOSE

Αποκάλυψη – σοκ για γνωστό τραγουδιστή: «Κάναμε σεξ μέσα στο αεροπλάνο»

20.04.2018 06:59
Αποκάλυψη - σοκ για γνωστό τραγουδιστή: «Κάναμε σεξ μέσα στο αεροπλάνο»  - Media

 

Καυτές λεπτομέρειες για «παράνομο» σεξ εν ώρα αεροπορικής πτήσης έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον πασίγνωστο τραγουδιστή, Λίαμ Γκάλαχερ -παντρεμένο τότε-  και τη Λίλι Άλεν.

Σύμφωνα με την espresso, η ποπ σταρ μιλά με λεπτομέρειες για την παθιασμένη σχέση τους στο βιβλίο της που πρόκειται να κυκλοφορήσει εντός ενός έτους.

Μάλιστα, όσοι έχουν διαβάσει το πρωτότυπο κείμενο που έχει δοθεί στην εκδοτική εταιρεία από την 32χρονη, το χαρακτηρίζουν «δυναμίτη».

Στο βιβλίο «My thoughts exactly» (Οι σκέψεις μου με ακρίβεια) η Αλεν, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Sun», αποκαλύπτει ότι συνάντησε τον 45χρονο τραγουδιστή των Oasis στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου και άρχισαν να πίνουν σαμπάνια στην αίθουσα αναμονής.

Γρήγορα έχασαν τον έλεγχο και άρχισαν να ερωτοτροπούν μπροστά στα μάτια των έκπληκτων συνεπιβατών τους. Η συμπεριφορά τους ήταν τόσο προκλητική, που ανάγκασε τις αεροσυνοδούς να τους κάνουν συνεχείς παρατηρήσεις.

Οι δύο σταρ της διεθνούς μουσικής σκηνής κατέληξαν, τελικά,  να κάνουν σεξ σε χώρο που δεν μπορούσαν να τους δουν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:01