18/07/2019 10:53:57

Πατέρας «έκανε δώρο» την κόρη του σε δύο φίλους του για να τη βιάζουν επί 18ωρο

Ινδία: Προς επιβολή θανατικής ποινής στους βιαστές παιδιών - Media

 

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους. Πατέρας «έκανε δώρο» την κόρη του σε δύο φίλους του προκειμένου μαζί τους να τη βιάζουν ομαδικά επί 18 συνεχόμενες ώρες!

Ο άνδρας ηλικίας περίπου 60 ετών αρχικά πήγε με την 35 ετών κόρη του σε ένα παζάρι στην πόλη Καμλαπούρ της Ινδίας. Εκεί, αφού συνάντησαν έναν φίλο του, την έπεισε να πάνε στο σπίτι ενός τρίτου φίλου του, στα χέρια του οποίου ο «πατέρας» παρέδωσε την κόρη του για ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ορέξεις.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης για τις 18 ώρες που ακολούθησαν η 35χρονη παρέμεινε κλειδωμένη μέσα σε αυτό το σπίτι με τον πατέρα και τους δύο φίλους του να την βιάζουν ο ένας μετά τον άλλο μέχρι που κατάφερε να δραπετεύσει.

Η 35χρονη αποκάλυψε όλα όσα πέρασε στη μητέρα της, η οποία ενημέρωσε τις αρχές που ξεκίνησαν έρευνες για τους τρεις βιαστές. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν εξ αυτών, με τους άλλους δύο - ανάμεσά τους και ο πατέρας της 35χρονης - να παραμένουν ασύλληπτοι.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.