search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:16
MENU CLOSE

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Aνεβαίνει στη σκηνή με κορμάκι στα 84 της και αποθεώνεται από το κοινό! (Video)

20.04.2018 09:43
Ζωζώ Σαπουντζάκη: Γενέθλια για τη «Βασίλισσα της Νύχτας» - Η Φίνος Φιλμ αποκάλυψε τα πόσα κλείνει (Video) - Media

 

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη αποτέλεσε μια από τις ηθοποιούς που μεσουράνησαν στη «χρυσή» περίοδο του ελληνικού κινηματογράφου, ενώ δε σταμάτησε ποτέ να απασχολή τα media τόσο για το ταλέντο της όσο και για την ομορφιά της. Η ηθοποιός διανύει, πλέον, το 84ο έτος της ηλικίας της, κάτι που, ωστόσο, δεν την πτοεί καθόλου! Γοητευτική και λαμπερή με ένα σώμα που άφησε έκπληκτο το κοινό εμφανίστηκε στο « Αναζητώντας τον Αττίκ» στο θέατρο Παλλάς, αποσπώντας το πιο θερμό χειροκρότημα.

Φορώντας ένα κορμάκι περπάτησε στη σκηνή με το γνωστό ταπεραμέντο της και έκλεψε την παράσταση για ακόμη μια φορά.

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα και ξέρετε γιατί; Επειδή είμαι στο σανίδι από 7 χρονών και όταν βγαίνω στην σκηνή και βλέπω τον κόσμο να φωνάζει «μπράβο» και να με χειροκροτεί με τέτοια αγάπη, είναι πολύ συγκινητικό. Έτσι γεννήθηκα! Και μπορώ να σου πω ότι τις μεγαλύτερες στεναχώριες της ζωής μου, όταν έχασα ανθρώπους που αγαπώ, στη σκηνή έπαιρνα θάρρος και ξαναγινόμουν η Ζωζώ» εκμυστηρεύτηκε η Ζωζώ Σαπουντζάκη στην κάμερα του «Φτιάξε καφέ να στα πω».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:16