search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:21
MENU CLOSE

Ευ. Καρακώστα: Ο Γιώργος Σταθάκης θα μας κεράσει για τη γιορτή του από τις μίζες που θα πάρει από την πώληση της ΔΕΗ

20.04.2018 10:46
Ευ. Καρακώστα: Ο Γιώργος Σταθάκης θα μας κεράσει για τη γιορτή του από τις μίζες που θα πάρει από την πώληση της ΔΕΗ  - Media

 

Ένα τρομερά άστοχο χιουμοριστικό σχόλιο έκανε σήμερα το πρωί η Πρόεδρος της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου Εύη Καρακώστα σε βάρος του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργου Σταθάκη. 

Η κ. Παπακώστα προέτρεψε τον Υπουργό Γιώργο Σταθάκη να κεράσει για την ονομαστική του εορτή μεθαύριο από τις μίζες που θα έχει πάρει.

Σήμερα συνεδρίαζε η επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου για το νομοσχεδιο γα τις λιγνιτικές μονάδες  της ΔΕΗ και το περαιτέρω άνοιγμα της χονδρεμπορικής αγοράς ηλεκτρισμού. 

Κατά τον προγραμματισμό των επόμενων συνεδριάσεων και όταν αποφασίσθηκε πως η ακρόαση φορέων θα γίνει την Δευτέρα, έγινε ο παρακάτω διάλογος:

Γιώργος Αρβανιτίδης (Δημ. Συμπ): Η ακρόαση φορέων είπατε θα γίνει την Δευτέρα, που είναι η ονομαστική εορτή του κ. Σταθάκη. Πιστεύω να κεράσετε και θα συνεισφέρω και εγώ ως συνονόματος

Εύη Καρακώστα (Πρόεδρος Επιτροπής):  Βεβαίως  και θα κεράσει, θα πάρει κάτι από τις μίζες και θα κεράσει όπως συνηθίζεται

Το χιούμορ πάγωσε τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη και παρότι η κάμερα τον έδειξε να χαμογελά κάπως αμήχανα δεν φάνηκε να αντιδρά αλλιώς στο μέχρι παρεξηγήσεως χιούμορ της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:18