search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:10
MENU CLOSE

Συγκινεί η Μενεγάκη: «Μπορεί να μην το ξέρετε εσείς, εγώ έχω χάσει παιδί…» (Video)

20.04.2018 11:25
Συγκινεί η Μενεγάκη: «Μπορεί να μην το ξέρετε εσείς, εγώ έχω χάσει παιδί…» (Video) - Media

 

Σε πολύ προσωπικές στιγμές της αναφέρθηκε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της Παρασκευής, μιλώντας για τις δυο φορές που απέβαλε κατά το παρελθόν.

Όπως είχε αναφέρει παλαιότερα, το πρώτο της παιδί το είχε χάσει πριν κάνει παιδιά, ενώ το δεύτερο όταν είχε αποκτήσει ήδη δυο παιδιά.

Στην πρώτη περίπτωση η εγκυμοσύνη ήταν μόλις μερικών εβδομάδων και δεν την απασχόλησε πολύ, καθώς έμεινε ξάνα έγκυος πολύ νωρίς. Στη δεύτερη περίπτωση, ωστόσο, η εγκυμοσύνη ήταν αρκετά προχωρημένη και παρά το γεγονός ότι είχε ξαναγίνει μητέρα, της στοίχισε ιδιαίτερα.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές αναφέρθηκε, λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή την εξομολόγηση της Έλενας Ασημακοπούλου, λέγοντας ότι είναι πολύ επώδυνο για μια γυναίκα να χάνει το μωρό της και ιδιαίτερα δύσκολο να ξεπεράσει αυτήν την απώλεια.

«Μπορεί να μην το ξέρετε εσείς, εγώ έχω χάσει παιδί στην εγκυμοσύνη. Είχα ατυχίες δύο φορές . Σε πάει λίγο πίσω αυτό, θες τον χρόνο σου για να συνέλθεις και να πεις ότι το ξαναδοκιμάζω, γιατί βαθιά μέσα σου φοβάσαι μην το ξανά αντιμετωπίσεις και δεν ξέρεις πόσο θα σε ρίξει ξανά και πόσο καιρό θα σου πάρει» είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό βίντεο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:08