search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:43
MENU CLOSE

Νέοι διευθυντές στο Epsilon

20.04.2018 16:17
Με ελληνικό στοιχείο το νέο logo του Epsilon TV - Ριζικές αλλαγές  - Media

 

Αλλαγές στα υψηλά κλιμάκια του τηλεοπτικού σταθμού Εpsilon TV ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη με τον Νίκο Αργυρό να αναλαμβάνει την Εμπορική Διεύθυνση του καναλιού και την Χριστίνα Δημητρέλου να τοποθετείται στη θέση Head of Creative Media Sales. Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση του καναλιού:

O Νίκος Αργυρός με μακρόχρονη εμπειρία στον τηλεοπτικό χώρο και εκτενή πορεία στον εμπορικό τομέα, αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Εμπορικού Διευθυντή. Έχει εργαστεί πολλά χρόνια σε θέσεις ευθύνης στον εμπορικό τομέα ενώ τα τελευταία χρόνια κατείχε τη θέση του Υπεύθυνου Έρευνας και Τιμολογιακής Πολιτικής.

Επίσης  Χριστίνα Δημητρέλου αναλαμβάνει Head of Creative Media Sales. Η Χριστίνα Δημητρέλου έχει διατελέσει Διευθύντρια Παραγωγής σε επιτυχημένες τηλεοπτικές παραγωγές, ενώ από το 2010 κατείχε τη θέση της Creative Media Executive.

Η διοίκηση του Epsilon TV  τους καλωσορίζει και τους εύχεται κάθε επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα. Με την εμπειρία και τις ικανότητές τους θα συμβάλλουν στη μετάβαση στη νέα εποχή για τον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon TV.

Πηγή: zoornalistas.blogspot.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:42