search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:16
MENU CLOSE

Διαβεβαιώσεις ΑΔΜΗΕ: Δεν θα υπάρξουν προβλήματα μεγάλης κλίμακας από τις απεργίες της ΔΕΗ

21.04.2018 09:37
Διαβεβαιώσεις ΑΔΜΗΕ: Δεν θα υπάρξουν προβλήματα μεγάλης κλίμακας  από τις απεργίες της ΔΕΗ  - Media

 

Την εκτίμηση ότι οι δεν θα υπάρξουν προβλήματα μεγάλης κλίμακας από τις απεργιακές κινητοποιήσεις της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ εκφράζει, σε ανακοίνωσή του, ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ). 

Μεταξύ άλλων, επισημαίνει ότι παρακαλουθεί στενά τη διαμορφούμενη κατάσταση και έχει ενεργοποιήσει όλα τα διαθέσιμα μέτρα –με βάση το ρυθμιστικό πλαίσιο και τις αρμοδιότητές του- για να διασφαλίσει την ευστάθεια του Συστήματος Μεταφοράς.

«Οσο διαρκούν οι κινητοποιήσεις και για όσο χρειαστεί, ο ΑΔΜΗΕ θα παρακολουθεί αδιάλειπτα τη λειτουργία του Συστήματος και θα βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για να προχωρήσει άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για την ασφαλή λειτουργία του, εάν αυτό απαιτηθεί», αναφέρει.

Εκτιμά, τέλος, ότι δεν θα προκύψουν προβλήματα μεγάλης κλίμακας. Σ«ε κάθε περίπτωση, η Διοίκηση και το προσωπικό του Διαχειριστή, με υψηλό αίσθημα ευθύνης διαβεβαιώνουν ότι θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλιστεί η ασφαλής και συνεχής τροφοδοσία όλων των καταναλωτών κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:08