21/03/2019 19:53:43

Ανατροπή για το άγριο φονικό στην Κύπρο - Γιατί γίνεται νέα ιατροδικαστική εξέταση

Ανατροπή για το άγριο φονικό στην Κύπρο - Γιατί γίνεται νέα ιατροδικαστική εξέταση - Media

 

Ραγδαίες εξελίξεις στο στυγερό έγκλημα του Στροβόλου που συγκλόνισε το παγκύπριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί του Σαββάτου, αυτοψία στη σκηνή διενεργεί η εξ Ελλάδος ιατροδικαστής, Χαρά Σπηλιοπούλου. Η οικογένεια, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες έχει καλέσει για δεύτερη μεταθανάτια εξέταση τον Μάριο Ματσάκη.

Χαρά Σπηλιοπούλου και Ελένη Αντωνίου θα είναι παρούσες στη δεύτερη εξέταση εκ μέρους της πολιτείας. Η εξέταση αναμένεται να γίνει το απόγευμα γύρω στις 15.00

Αυτό που αναμένεται εκ μέρους ανακριτών είναι μεταξύ άλλων τα αποτελέσματα των εξετάσεων dna που αναμένεται να ρίξουν περαιτέρω φως στο στυγερό αυτό έγκλημα.

Επιπρόσθετα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 15χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε στην αρχική του κατάθεση ότι οι δράστες προσπάθησαν να του βγάλουν την πιτζάμα που φορούσε. Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ωστόσο ότι δεν εντοπίστηκαν εκχυμώσεις στο κορμί του ανήλικου.

Στοιχείο που επίσης βρίσκεται στο μικροσκόπιο των ανακριτών οι οποίοι προσπαθούν να λύσουν ένα γρίφο για γερούς λύτες είναι αυτό του πως η συρόμενη πόρτα της κουζίνας δεν εντοπίστηκε παραβιασμένη αφού τόσο σε αυτή όσο και σε υπόλοιπες πόρτες του σπιτιού είχαν τοποθετηθεί κλειδαριές ασφαλείας μετά από απόπειρα κλοπής που σημειώθηκε προ ενός έτους στο σπίτι.

Πηγή: sigmalive

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.