search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:52
MENU CLOSE

Ανατροπή για το άγριο φονικό στην Κύπρο – Γιατί γίνεται νέα ιατροδικαστική εξέταση

21.04.2018 09:54
Νέο αδιέξοδο εν όψει - Οι παράλογες απαιτήσεις της Άγκυρας για «λύση» στο Κυπριακό - Media

 

Ραγδαίες εξελίξεις στο στυγερό έγκλημα του Στροβόλου που συγκλόνισε το παγκύπριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί του Σαββάτου, αυτοψία στη σκηνή διενεργεί η εξ Ελλάδος ιατροδικαστής, Χαρά Σπηλιοπούλου. Η οικογένεια, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες έχει καλέσει για δεύτερη μεταθανάτια εξέταση τον Μάριο Ματσάκη.

Χαρά Σπηλιοπούλου και Ελένη Αντωνίου θα είναι παρούσες στη δεύτερη εξέταση εκ μέρους της πολιτείας. Η εξέταση αναμένεται να γίνει το απόγευμα γύρω στις 15.00

Αυτό που αναμένεται εκ μέρους ανακριτών είναι μεταξύ άλλων τα αποτελέσματα των εξετάσεων dna που αναμένεται να ρίξουν περαιτέρω φως στο στυγερό αυτό έγκλημα.

Επιπρόσθετα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 15χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε στην αρχική του κατάθεση ότι οι δράστες προσπάθησαν να του βγάλουν την πιτζάμα που φορούσε. Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ωστόσο ότι δεν εντοπίστηκαν εκχυμώσεις στο κορμί του ανήλικου.

Στοιχείο που επίσης βρίσκεται στο μικροσκόπιο των ανακριτών οι οποίοι προσπαθούν να λύσουν ένα γρίφο για γερούς λύτες είναι αυτό του πως η συρόμενη πόρτα της κουζίνας δεν εντοπίστηκε παραβιασμένη αφού τόσο σε αυτή όσο και σε υπόλοιπες πόρτες του σπιτιού είχαν τοποθετηθεί κλειδαριές ασφαλείας μετά από απόπειρα κλοπής που σημειώθηκε προ ενός έτους στο σπίτι.

Πηγή: sigmalive

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:51