search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:24
MENU CLOSE

Ακυρώθηκαν 300 γάμοι στη Λίνδο εξαιτίας του… γαμήλιου στοματικού σεξ

21.04.2018 10:56
Ακυρώθηκαν 300 γάμοι στη Λίνδο εξαιτίας του... γαμήλιου στοματικού σεξ - Media

 

Η απαγόρευση της τέλεσης των γάμων από την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου στο προαύλιο της Ιεράς Μονής Αγίου Παύλου, έπειτα από την άσεμνη φωτογράφηση νεόνυμφων από τη Βρετανία που ερωτοτροπούσε στο προαύλιο, λειτούργησε αποτρεπτικά. 

Όπως αναφέρει δημοσίευμα των Παραπολιτικών, στην ακύρωση 300 πολιτικών γάμων, που είχαν προγραμματιστεί για να τελεστούν κατά τη θερινή σεζόν στη Λίνδο, προχώρησαν ζευγάρια από το εξωτερικό, σύμφωνα με όσα επισήμανε ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας κ. Γιώργος Ελευθερίου.

Η απαγόρευση της τέλεσης των γάμων από την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου στο προαύλιο της Ιεράς Μονής Αγίου Παύλου, έπειτα από την άσεμνη φωτογράφηση νεόνυμφων από τη Βρετανία που ερωτοτροπούσε στο προαύλιο, λειτούργησε αποτρεπτικά.

«Είχαν προγραμματιστεί περίπου 700 πολιτικοί γάμοι γι’ αυτή τη σεζόν. Μέχρι σήμερα είχαμε 300 ακυρώσεις περίπου», δήλωσε ο κ. Ελευθερίου. «Δυστυχώς δεν απεφεύχθησαν οι μαζικές ακυρώσεις από τους tour operators παρά την εναλλακτική λύση που δόθηκε», πρόσθεσε ο ίδιος.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος της Ρόδου έσπευσε να δώσει λύση στο πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί. 

Πριν λίγο καιρό τοποθετήθηκε συγκεκριμένα πλατφόρμα σε σημείο που φόντο θα έχει το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Παύλου, το οποίο κάθε χρόνο προσελκύει εκατοντάδες μελλόνυμφα ζευγάρια από όλο τον κόσμο.

Όπως αναφέρει ο κ. Ελευθερίου, οι πολιτικοί γάμοι αναμένεται να ξεκινήσουν με την έναρξη της σεζόν στη Λίνδο στο πρώτο δεκαήμερο Μαΐου. Σε ημερήσια βάση δεν θα τελούνται περισσότεροι από τρεις γάμοι, ενώ στο χώρο θα υπάρχει και προσωπικό φύλαξης, ώστε να αποφεύγονται τα όποια… παρατράγουδα στις τελετές.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα ζευγάρι νεόνυμφων Βρετανών, δημοσιοποίησε, τον Σεπτέμβριο φωτογραφία στο facebook, στην οποία απεικονιζόταν το… γαμήλιο στοματικό σεξ τους σε ελληνικό νησί, που όπως διαπιστώθηκε αργότερα ήταν στη Ρόδο και πιο συγκεκρίμενα στην περιοχή πίσω από το μοναστήρι του Αγίου Παύλου στη Λίνδο, όπου νωρίτερα είχαν τελέσει πολιτικό γάμο.

Η φωτογραφία με τους δύο νέους να ερωτοτροπούν με φόντο το μοναστήρι προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Μητροπολίτη Ρόδου κ. Κυρίλλου, ο οποίος έδωσε εντολή να σταματήσουν οι πολιτικοί γάμοι στο μοναστήρι.

Δεν μπορεί στο όνομα του κέρδους, να επιτρέπουμε τη βεβήλωση του μοναστηριού» είχε δηλώσει, τότε, στην ΕΡΤ Ρόδου ο Μητροπολίτης, προσθέτοντας ότι ειδυλλιακά μέρη για γάμους έχει και άλλα η Λίνδος.

Η απόφαση για απαγόρευση τέλεσης πολιτικών γάμων στο εκκλησάκι του Αγ. Παύλου θορύβησε και πολλούς tour operators που ήδη είχαν προγραμματίσει πολλούς πολιτικούς γάμους για το 2018. Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν αποφεύχθηκαν οι ακυρώσεις.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:14