26/09/2020 17:51:03

Η εξομολόγησή του Δημήτρη Τάκη για το πρόβλημα υγείας της μητέρας του

Η εξομολόγησή του Δημήτρη Τάκη για το πρόβλημα υγείας της μητέρας του - Media

 

Για το πρόβλημα υγείας της μητέρας του, που πάσχει από αλτσχάιμερ, μίλησε για πρώτη φορά ο Δημήτρης Τάκης. 

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, “Ooh la la”, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στο τηλεφώνημα που δέχτηκε ενώ βρισκόταν στον άερα της εκπομπής που παρουσίαζε, το καλοκαίρι, στο Mega με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο. 

«Ήρθε ξαφνικά και το ξαφνικό είναι και το πιο δύσκολο. Γυρίσαμε από κάτι διακοπές και μέσα σε δύο μέρες άρχισε να έχει μια περίεργη συμπεριφορά και το αλτσχάιμερ ξεκίνησε ξαφνικά. Το δύσκολο σε αυτή την αρρώστια είναι να συνειδητοποιήσεις ότι ξεχνάς τον άνθρωπο τον οποίο γνώριζες 30-40 χρόνια. Έχεις έναν άλλον άνθρωπο πια. Με άλλες συνήθειες, με άλλα θέλω, με τις “τρέλες” του, καταλαβαίνεις τι εννοώ. Στην ασθένεια του αλτσχάιμερ, το μεγάλο πρόβλημα το έχουν οι φροντιστές αυτών των ανθρώπων, παρά οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι δεν καταλαβαίνουν την κατάσταση, στην οποία βρίσκονται. Θυμάμαι ένα περιστατικό και το λέω πρώτη φορά, ήμασταν στην πρωινή εκπομπή, την καλοκαιρινή, που κάναμε με τον Ιορδάνη.

Η μητέρα μου τότε ήταν ακόμα στα πρώτα στάδια. Και παίρνει κάποιος στο τηλεφωνικό κέντρο, ήξεραν στην γειτονιά ότι είμαι στο Mega, και λέει “είναι η μητέρα του στο παράθυρο και φωνάζει”. Δίνω τα κλειδιά στον κλητήρα του Mega, πάει ο άνθρωπος εκεί. Μέχρι να γίνει όλο αυτό, να πάει ο άνθρωπος και να δει ότι είναι όλα καλά και να μου στείλει ένα μήνυμα ότι είναι όλα οκ, εγώ έκανα την εκπομπή στον αέρα και ταυτοχρόνως είχα όλη αυτή την ένταση. Εμένα με αναγνωρίζει, εμένα και την αδελφή της, κανέναν άλλον. Όλους τους άλλους τους έχει ξεχάσει», είπε ο Δημήτρης Τάκης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.