search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:32
MENU CLOSE

«Φούλαραν» το ρεζερβουάρ με… ναρκωτικά

21.04.2018 13:53
Ζάκυνθος: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα - Media

 

Ούτε μία, ούτε δύο… Τριάντα πέντε πλαστικές συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 31 κιλών και 944 γραμμαρίων, έκρυβαν σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες στο ρεζερβουάρ των καυσίμων υγραερίων και στη θύρα του χώρου αποσκευών ένας άνδρας και μία γυναίκα από την Αλβανία, ηλικίας 43 και 37 ετών αντίστοιχα. 

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, μετά από συντονισμένη επιχείρηση. 

Ύστερα από έλεγχο στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 43χρονος με συνοδηγό την 37χρονη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: 31 κιλά και 944 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ποσό 2.900 ευρώ και 20.000 λεκ, 3 κινητά τηλέφωνα, 2 κάρτες SIM και το όχημα.

Το προανακριτικό έργο ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:31