search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:51
MENU CLOSE

Σαρλίζ Θερόν: Πήρα 22 κιλά και έπαθα κατάθλιψη – Στα 42 δεν τα χάνεις εύκολα

21.04.2018 14:45
Σαρλίζ Θερόν: Είμαι ελεύθερη χρόνια και δεν με νοιάζει - Δεν θέλω να παντρευτώ - Media

 

Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά είκοσι δύο ολόκληρα κιλά δέχτηκε να πάρει η Σαρλίζ Θερόν προκειμένου να “χαλάσει” το σώμα της και να μπορέσει να μπει κυριολεκτικά στο πετσί του ρόλου της.

Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια σε συνέντευξη της, για τον ρόλο στην ταινία του “Tully” ακολούθησε μια αρκετά παχυντική διατροφή, ώστε να καταφέρει να μεταμορφωθεί.

Μάλιστα, η ταλαντούχα ηθοποιός δεν δίστασε να  περιγράψει στο Entertainment Tonight το πόσο δύσκολο ήταν για εκείνη να πάρει τόσα πολλά κιλά μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

“Ξυπνούσα μέσα στη νύχτα έτρωγα χάμπουργκερ και έπινα αναψυκτικά που περιείχαν πολύ ζάχαρη. Για πρωινό έπινα παχυντικά μιλκσέικς. Ήθελα να αισθανθώ όπως η γυναίκα που θα υποδυόμουν στην ταινία. Να νιώσω ότι αισθανόταν εκείνη η υπέρβαρη και πολύ κουρασμένη μητέρα. Όμως όταν πήρα τα κιλά και τελείωσαν τα γυρίσματα έπεσα σε βαριά κατάθλιψη. Μάλιστα τα παιδιά μου είχαν μπερδευτεί που με έβλεπαν έτσι με παραπανίσια κιλά που με ρωτούσαν αν έχω μωρό στην κοιλιά μου. Τις πρώτες τρεις εβδομάδες που έτρωγα ανεξέλεγκτα ένιωθα σαν μικρό παιδί που τρώει παγωτά και γλυκίσματα. Μετά όμως όλο αυτό είχε γίνει καταπιεστικό.Έπρεπε να πάρω 16 κιλά για να μοιάζω στην πρωταγωνίστρια. Η συνέχεια ήταν καταπιεστική. Σαν να είχα κάτι στο λαιμό μου”, είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, αποκάλυψε πως κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και για την ταινία “Monster”, η οποία της χάρισε το Όσκαρ, αλλά όπως εξομολογήθηκε εκείνη τη φορά ήταν διαφορετικά.

“Και στο Monster είχα πάρει επίσης πολλά κιλά. Μόνο που τότε ήμουν 27 και τα κιλά έφυγαν από πάνω μου πολύ γρήγορα. Στα 42 που είμαι σήμερα το σώμα είναι αλλιώς. Δεν χάνεις τόσο εύκολα τα κιλά. Είναι πολύ δύσκολο. Έπαθα κατάθλιψη. Μάλιστα ο γιατρός μου μού είπε: “Μην κάνεις έτσι δεν πεθαίνεις κιόλας. Θα τα χάσεις”. Ε, τα έχασα λοιπόν και επανήλθα στα φυσιολογικά μου…”, επισήμανε.

Πηγή: fthis.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33