search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:17
MENU CLOSE

Τσουρός: Η μητέρα μου είχε πιάσει την Κορινθίου στο Dancing και της ζήτησε συγγνώμη

21.04.2018 16:35
Τσουρός: Η μητέρα μου είχε πιάσει την Κορινθίου στο Dancing και της ζήτησε συγγνώμη - Media

 

«Η μητέρα μου ζήτησε συγγνώμη από τη Μαρία Κορινθίου» αποκάλυψε ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Τσουρός σε συνέντευξή του στην εκπομπή DOT του ΣΚΑΙ, ο οποίος -μεταξύ άλλων- μίλησε και για τους haters του,. 

«Έχω πάρα πολλούς haters. Κάθε φορά που ασχολούμαστε με ένα θέμα, όπου εγώ έχω κάποιο πιο καυστικό σχόλιο, μου στέλνουν μηνύματα, με βρίζουν. Πολύ προκλητικά μηνύματα και προσβλητικά. Στην αρχή με επηρέαζε, τώρα πια όχι. Τώρα δεν με επηρεάζει γιατί όπως είναι αυτοί που μου στέλνουν αυτά, υπάρχουν κι άλλοι που μου λένε “καλά τα είπες”. Το μόνο που με απασχολεί είναι ότι κάποιοι είναι εμμονικοί. Κάποιοι έχουν φτάσει σε σημείο να βρίσουν την μάνα μου και τον πατέρα μου. Κάποιοι με έχουν πει σκα…ψυχο. Οι γονείς μου στεναχωριούνται πολύ», περιέγραψε. 

»Η μητέρα μου επειδή είναι πολύ ευαίσθητη και έχει καμάρι για μένα, με βλέπει συνέχεια και δεν χάνει δευτερόλεπτο, ότι κι αν κάνω, μου λέει “είπες πολύ σκληρά λόγια, αυτό που είπες δεν μου άρεσε” και της λέω “τι να κάνω; Αυτή είναι η απόψή μου”. Μάλιστα είχε έρθει στο Dancing και πήγε κι έπιασε τη Μαρία Κορινθίου και της είχε πει “σου ζητάω συγγνώμη γι’ αυτά που είχε πει ο γιος μου”. Δεν μου το είπε η μάνα μου, μου το είπε η Μαρία. Και πάω στη μητέρα μου και της λέω “είναι δυνατόν; Να πιάνεις τη Μαρία και να της λες συγγνώμη;”», πρόσθεσε ο Κώστας Τσουρός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:16