search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:56
MENU CLOSE

Οριστικά εκτός ζωής του Μπραντ Πιτ η Αντζελίνα Τζολί – Επική ατάκα για το νέο του «αμόρε» (Photos)

21.04.2018 16:52
Μπραντ Πιτ: Ο Άντονι Χόπκινς αγκαλιάζει όλα τα λάθη σου - Media

 

Τελικά ο Μπραντ Πιτ κατάφερε να τους τρελλάνει όλους: μετά από μήνες φημών για προσπάθεια επανασύνδεσής του με την Αντζελίνα Τζολί ή ξανασμιξίματός του με την Τζένιφερ Άνιστον -την οποία είχε χωρίσει για την Αντζελίνα Τζολί- φαίνεται ότι ακολούθησε τα βήματα του φίλου του, Τζορτζ Κλούνεϊ και έκανε σχέση με άτομο εκτός της σόουμπιζ.

Αν οι πληροφορίες είναι αληθείς, ο Μπραντ πλέον έχει σχέση με την αρχιτέκτονα και διδάκτορα στο ΜΙΤ Νέρι Όξμαν και το ζευγάρι φαίνεται ότι είναι πολύ γοητευμένο ο ένας με τον άλλο, οπότε οι πληροφορίες για προσπάθειες επανασύνδεσής του με τις πρώην συζύγους του κρίνονται μάλλον ως ανακριβείς.

Ακόμα περισσότερο, ο Πιτ φαίνεται ότι έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή του, καθώς πηγές κοντά στο περιβάλλον του ηθοποιού ανέφεραν ότι ο ίδιος είναι «μαγεμένος» με την Όξμαν, την οποία, φέρεται να δήλωσε ότι, θεωρεί ως «ένα άτομο το οποίο συνδυάζει, υπερφυσική ομορφιά, εξυπνάδα και επαγγελματική εμπειρία».

Ακόμα περισσότερο, οι ίδιες πηγές θέλουν τον Μπραντ να δηλώνει ότι η Όξμαν είναι «ό,τι πιο σέξι έχει γνωρίσει στη ζωή του». Οπότε, μάλλον πρέπει να ξεχάσουμε τις επανασυνδέσεις, και τα τοιαύτα…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:55