search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 16:02
MENU CLOSE

Σφοδρή επίθεση Πατούλη κατά Καμίνη: Οι «ανώνυμοι συνεργάτες» του, του προσφέρουν κακές υπηρεσίες

21.04.2018 17:11
Σφοδρή επίθεση Πατούλη κατά Καμίνη: Οι «ανώνυμοι συνεργάτες» του, του προσφέρουν κακές υπηρεσίες - Media
 
Με ιδιαίτερα σκληρό τρόπο επιτίθεται ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, σε «ανώνυμους συνεργάτες» του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, τονίζοντας ότι «η ενότητα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν κινδυνεύει.
 
Συγκεκριμένα, ο κ. Πατούλης δήλώσε ότι «οι “ανώνυμοι συνεργάτες” του φίλου και συναδέλφου μου Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, του προσφέρουν κακές υπηρεσίες με τα σχόλια τους , όταν αμφισβητούν την προσπάθεια που καταβάλλω από το 2015 , που ανέλαβα Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, για να διασφαλίσω την ενότητα της Αυτοδιοίκησης. Για να δημιουργήσω ένα αρραγές αυτοδιοικητικό μέτωπο, για να αντιμετωπίσουμε τις πρωτοφανείς επιθέσεις που δέχεται ο θεσμός μας από τους εκπροσώπους του Κεντρικού Κράτους.
 
Θυμίζω επίσης στους συγκεκριμένους “ανώνυμους” σχολιαστές ότι η Κ.Ε.Δ.Ε. βρίσκεται στο πλευρό του Δήμου της Αθήνας και της σημερινής Δημοτικής Αρχής της πόλης διαρκώς , αναδεικνύοντας την κυβερνητική ασυνέπεια σε πολλές περιπτώσεις όπως π.χ. τα προβλήματα που δημιουργούν στην εικόνα της πόλης και στο αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων της τα διαρκή περιστατικά βίας κι ανομίας, το πρόσφατο νομοσχέδιο για τη δημιουργία της “Ανάπλαση Αθήνας Α.Ε.” , κλπ.
 
Η ενότητα της Αυτοδιοίκησης κινδυνεύει από αυτούς που την επικαλούνται ευκαιριακά , όποτε τους συμφέρει . Η από αυτούς που βλέπουν το θεσμό ως ευκαιρία προσωπικής ανέλιξης και “σκαλοπάτι” για την ανάληψη νέων αξιωμάτων στο δημόσιο βίο της χώρας.
 
Όσον αφορά την αμφισβήτηση της ικανότητας του κ. Καμίνη ως Δημάρχου της Αθήνας, ας την αναζητήσουν αλλού, όχι σε μένα. Μια γρήγορη ανάγνωση στον Κυριακάτικο Τύπο θα τους διαφωτίσει , ώστε να διαπιστώσουν καλύτερα ποιοι είναι αυτοί που πραγματικά τον αμφισβητούν. Ποιοι είναι αυτοί που χρησιμοποιούν πληρωμένους κονδυλοφόρους, για να υπηρετήσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες. Σε βάρος πάντα της ενότητας της αυτοδιοίκησης».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 16:01