search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:45
MENU CLOSE

Γεωργιάδης: Οι δύο στρατιωτικοί γρανάζι για την πολιτική του Ερντογάν

22.04.2018 07:19
Γεωργιάδης για Πολυτεχνείο: Κουτσούμπας και Βαρουφάκης δεν διαμαρτυρήθηκαν για την ακύρωση των εκδηλώσεων για τον πόλεμο της Ελλάδας κατά του ναζισμού - Media

 

Από την πρώτη στιγμή ήταν απολύτως προφανές ότι ο Ερντογάν φυλάκισε τους δυο Έλληνες για να τους ανταλλάξει με τους Τούρκους στρατιωτικούς τόνισε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης. 

«Έπρεπε να είχαμε φροντίσει ώστε να μην έχει γίνει σύλληψη», σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, καθώς τώρα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα μιας και μέχρι και να γίνουν οι εκλογές οι στρατιωτικοί θα είναι γρανάζι για την πολιτική του Ερντογάν.

Αναφερόμενος στις προσφυγικές ροές είπε ότι η κυβέρνηση έδωσε στον Ερντογάν το τεράστιο όπλο να πιέζει την Ελλάδα με του πρόσφυγες. 

Υπάρχουν μεγάλες πολιτικές ευθύνες στην κυβέρνηση όταν το 2015 έδωσαν εντολή στο λιμενικό να σταματήσει να φρουρεί τα σύνορα και έδωσαν εξάμηνη νόμιμη άδεια παραμονής, είπε ο κ Γεωργιάδης. «Αυτό ήταν σαν προσκλητήριο», τόνισε. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:45